Bilgisayara 2 tane internet alıcısı takılırsa internet hızı 2'ye katlanır mı?

SSQcX

Decapat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
AMD Ryzen™5 7600 AM5 3.8GHz 32MB 65W 6CE 6LCE
ASUS PRIME B620M-K AM5 mATX 6400MHz
XPG Lancer Blade Siyah DDR5 5600MHz CL46 2X8GB
Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 SSD
ZALMAN S4 PLUS
MegaMax 600W PSU
1. CASPER Excalibur 27” Curved 200Hz 1ms
2. 20” 75hz 5ms
Sony Dualshock 4
Eski bilgisayarımdan kalma kaliteli bir internet alıcısı var tam olarak nasıl söylenir bilmiyorum.
Yeni bilgisayarda yeni bir tane alayım demiştim elimde 2 tane var 2. yi taktığımda Wi-Fi kutucuğuna bastığımda Wi-Fi 1 Wi-Fi 2 seçme yeri falan var ikisindende internete bağlansam internet hızı 2 katına çıkar mı?

Eski bilgisayarımdan kalma kaliteli bir internet alıcısı var tam olarak nasıl söylenir bilmiyorum.
Yeni bilgisayarda yeni bir tane alayım demiştim elimde 2 tane var 2. yi taktığımda Wi-Fi kutucuğuna bastığımda Wi-Fi 1 Wi-Fi 2 seçme yeri falan var ikisindende internete bağlansam internet hızı 2 katına çıkar mı?
Dostum mevcut internet hızın ne ise / cihazlar o hızın ne kadarını verebiliyorsa onu alırsın. Aynı anda yalnızca bir alıcı üzerinden bağlanabilirsin ayrıca. O yaptığın Wifi 1 Wifi 2 seçimi hangi alıcı ile internete bağlanacağının seçimi. Alıcıların biri 5 ghz bandını destekliyordur ya da daha iyi performans veriyordur onu seçer kullanırsın.

Dostum mevcut internet hızın ne ise / cihazlar o hızın ne kadarını verebiliyorsa onu alırsın. Aynı anda yalnızca bir alıcı üzerinden bağlanabilirsin ayrıca. O yaptığın Wi-Fi 1 Wi-Fi 2 seçimi hangi alıcı ile internete bağlanacağının seçimi. Alıcıların biri 5 GHz bandını destekliyordur ya da daha iyi performans veriyordur onu seçer kullanırsın.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı