Bilgisayara Amvo bulaştı

Öyle bir şey bulamadım daha önce bir vbs scirptiyle silmeyi denedim içime sinmedi formatlıyım dedim.

Ben olsam ComboFix nimetini denerdim, tecrübe edinmek adına : ) Kendisinden şu ana kadar yararlanamamanın hüznünü yaşıyorum.
Özellikle Amvo'yu temizlemede adını duyurmuştu.

Öyle bir şey bulamadım daha önce bir vbs scirptiyle silmeyi denedim içime sinmedi formatlıyım dedim.
Tam yolu bu Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
burada olması lazım. Eğer bulamazsanız bize oranın ekran görüntüsünü atın lütfen

USB takmayın ona bulaşır. Kaspersky ile tarayın

USB takmayın ona bulaşır. Kaspersky ile tarayın
benim de bilgisayarımda amvo virüsü var kasperskyle tamamen silinir mi ? yoksa kaspersky rescue disk kullanarak temizlemem şart mı ?
Merhaba tekrardan bir sorum var.
Bilgisayarıma Amvo virüsü bulaştı ve 0'dan format USB'si hazırlamam lazım. O USB'den virüs geri bulaşır mı bilgisayara?
benim de bilgisayarımda amvo virüsü var kasperskyle tamamen silinir mi ? yoksa kaspersky rescue disk kullanarak temizlemem şart mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…