Bilgisayara ara sıra kendiliğinden 3 tane video iniyor

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Bugün bir şey fark ettim. Edge'de gezerken durduk yere 3 tane video indirdi 3 5 saniyelik. Birini açtım çok anlamsız müzik klibi gibi. Sildim hepsini. 10 15 dakika sonra tekrar indi 3 tane. IDM üzerinden indiriyor bir alakası olabilir mi? En son IDM ayarları yapmıştım fakat ücretsiz sürüm kullanıyorum şu an zaten korsan falan da değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz düşünsen; pratik yollar ayarlayabilirsin mesela kullanmadığın zaman IDM ayarlarından "Microsoft Edge" tikini kaldır. Ayrıca eklentiler kısmından da IDM eklentisini pasif hale getir. Kullanacağın zaman açarsın. Eğer sorun devam ediyorsa virüs olabilir.

IDM ile alakalı bir şey bu. Bazen oyun sitelerine girdiğimde bütün oyunun müziklerini indirmemi istiyordu. IDM'yi kaldırıp ya da pasif duruma getirirseniz düzelir.

Biraz düşünsen; pratik yollar ayarlayabilirsin mesela kullanmadığın zaman IDM ayarlarından "Microsoft Edge" tikini kaldır. Ayrıca eklentiler kısmından da IDM eklentisini pasif hale getir. Kullanacağın zaman açarsın. Eğer sorun devam ediyorsa virüs olabilir.
Düşünebiliyorum teşekkür ederim. Pasif yapma ayarı olduğunu bilmediğimden bulamadım. Virüs taraması yapmayı da akıl edebiliyorum, yaptım sorun çıkmadı.
Sorun çözüldü sanırım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı