berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Xbox Game Pass'ten FIFA 23 indirdim. PC'ye yeni format atıldı. Gamepad'i kasaya bağladığımda Windows'tan bildirim geliyor ama Steam'den oyun kumandası göster dedin mi çıkmıyor.
Xbox Game Pass'ten FIFA 23 indirdim. PC'ye yeni format atıldı. Gamepad'i kasaya bağladığımda Windows'tan bildirim geliyor ama Steam'den oyun kumandası göster dedin mi çıkmıyor.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Mayıs 2023 #2 Kol modelin ne? @Mirza Kaplan Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 24 Mayıs 2023 #3 Kontrolcü modeli nedir? 360CE yüklü mü? Artı 0 Eksi
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #4 Kontrolcünüze göre steam'den yapılandırma desteğini ayarlayın olmazsa ds4windows kurun (Dualshock kullanıyor iseniz) Artı 0 Eksi
Kontrolcünüze göre steam'den yapılandırma desteğini ayarlayın olmazsa ds4windows kurun (Dualshock kullanıyor iseniz)
KS KS berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #5 Mirza Kaplan dedi: Kontrolcü modeli nedir? 360CE yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü gittim ypatım çalıştırdım FIFA 23'ü yine de olmadı. ahmxtygt dedi: Kontrolcünüze göre Steam'den yapılandırma desteğini ayarlayın olmazsa DS4Windows kurun (DualShock kullanıyor iseniz) Genişletmek için tıkla... Kral dandik dunduk kol bilinen bir şey değil platoon yazıyor. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Kontrolcü modeli nedir? 360CE yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü gittim ypatım çalıştırdım FIFA 23'ü yine de olmadı. ahmxtygt dedi: Kontrolcünüze göre Steam'den yapılandırma desteğini ayarlayın olmazsa DS4Windows kurun (DualShock kullanıyor iseniz) Genişletmek için tıkla... Kral dandik dunduk kol bilinen bir şey değil platoon yazıyor.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 24 Mayıs 2023 #6 berke_yldzzz dedi: Yüklü gittim ypatım çalıştırdım FIFA 23'ü yine de olmadı. Eki Görüntüle 1791850 Kral dandik dunduk kol bilinen bir şey değil platoon yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gayet de öyle. O kol ile oynamanız pek mümkün değil çünkü 360CE ile kolun iç soketi uyumlu değil pek. Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Yüklü gittim ypatım çalıştırdım FIFA 23'ü yine de olmadı. Eki Görüntüle 1791850 Kral dandik dunduk kol bilinen bir şey değil platoon yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gayet de öyle. O kol ile oynamanız pek mümkün değil çünkü 360CE ile kolun iç soketi uyumlu değil pek.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #7 berke_yldzzz dedi: Yüklü gittim ypatım çalıştırdım FIFA 23'ü yine de olmadı. Eki Görüntüle 1791850 Kral dandik dunduk kol bilinen bir şey değil platoon yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hım anladım evet,Çakma bir ps3 koluna benziyor SCPToolkit kurarak kullanabilirsiniz zannımca. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Yüklü gittim ypatım çalıştırdım FIFA 23'ü yine de olmadı. Eki Görüntüle 1791850 Kral dandik dunduk kol bilinen bir şey değil platoon yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hım anladım evet,Çakma bir ps3 koluna benziyor SCPToolkit kurarak kullanabilirsiniz zannımca. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #8 Mirza Kaplan dedi: Gayet de öyle. O kol ile oynamanız pek mümkün değil çünkü 360CE ile kolun iç soketi uyumlu değil pek. Genişletmek için tıkla... Önceden oluyordu Steam de çıkıyordu PC format atıldı yükledim yok. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Gayet de öyle. O kol ile oynamanız pek mümkün değil çünkü 360CE ile kolun iç soketi uyumlu değil pek. Genişletmek için tıkla... Önceden oluyordu Steam de çıkıyordu PC format atıldı yükledim yok.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 24 Mayıs 2023 #9 berke_yldzzz dedi: Önceden oluyordu Steam de çıkıyordu PC format atıldı yükledim yok. Genişletmek için tıkla... Senin kolun tam modeli nedir? Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Önceden oluyordu Steam de çıkıyordu PC format atıldı yükledim yok. Genişletmek için tıkla... Senin kolun tam modeli nedir?
KS KS berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #10 Mirza Kaplan dedi: Senin kolun tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Kral bilmiyorum platoon yazan çakma PS3 kolu. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Senin kolun tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Kral bilmiyorum platoon yazan çakma PS3 kolu.