Bilgisayara bağlı internet kendi kendine internet yok ve güvenli'ye dönüyor

  • Konuyu başlatan Wqxte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 674

Wqxte

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
1.276
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, şöyle bir durumla karşı karşıyayım. Yaklaşık 4-5 gün öncesine kadar böyle bir problem yaşamıyordum fakat 5 gündür sinir etti bu beni. Mesela oyun oynuyorum veya internette dolanıyorum. Birden Online oyundan atıyor internet yokmuş gibi. Veya internette dolanırken de aynı durum. Bakıyorum sağ aşağıya internet var simgesi yerine dünya simgesi (internet yok) gözüküyor. Tıklıyorum "internet yok, güvenli" yazıyor yani bağlıyım ama internet yok. Ağdan çıkış yapıyorum tekrar giriyorum bu sefer de(daha önce bu ağı hatırlaya basmış olmama rağmen) ağ şifresi istiyor ve şifreyi girmeden Wi-Fi sekmesinden çıkıyorum(ekranın başka bir yerine basarak) sanki şifreyi girmişim gibi bağlanmış oluyorum ve internet geri geliyor. Umarım sorunumu düzgün anlatabilmişimdir siz de anlayabilmişsinizdir. Bu olay anlık oluyor rastgele zamanlarda günde birkaç kez oluyor.(internet sağlayıcısıyla vb. alakalı değil telefonumda hiç böyle bir şey yaşamadım) ayrıca sorun başladığında arkadaşımın evindeydim onun bilgisayarında hiç böyle bir şey olmuyordu. Yani sanırım bilgisayar ile alakalı bir sorun. Nasıl çözebilirim?
 
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına tıklayın. Orada sürücü isimleri var. İsimlerini öğrenip yazar mısınız?
 
Buyrun
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına tıklayın. Orada sürücü isimleri var. İsimlerini öğrenip yazar mısınız?
1615067107554.png
 
Alttakini indirin.

Hocam yüklediğimde ağ sekmesinde hiçbir ağ gözükmüyordu kurduktan sonra yeniden başlattım şifreyi giriyorum Ağ güvenlik anahtarı doğru değil. Lütfen yeniden deneyin yazıyor. Bilgisayar ev internetine bağlanmıyor ne yapmam gerek?
(not: bilgisayarı telefonumun internetine bağlamaya çalıştım yine hatalı diyor)
 
Hocam yüklediğimde ağ sekmesinde hiçbir ağ gözükmüyordu kurduktan sonra yeniden başlattım şifreyi giriyorum ağ güvenlik anahtarı doğru değil. Lütfen yeniden deneyin yazıyor. Bilgisayar ev internetine bağlanmıyor ne yapmam gerek?
(Not: Bilgisayarı telefonumun internetine bağlamaya çalıştım yine hatalı diyor)

Eğer hala böyle bir problemin varsa modemin sağ ya da sol tarafında bulunan sadece iğne inceliğinde bir şeyin girebildiği resetleme düğmesi var ona 5-8 saniye basılı tutup modeminizi resetlerseniz çözüme ulaşabilirsiniz. eğer sorunu çözdüyseniz nasıl düzelttiniz acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı