Bilgisayara bakarken gözlerin ağrıması

Hocam ben daha önce de bu konuda biraz araştırmıştım gözlük konusunda bu tarz satılan gözlükleri önermediler plastik sahte olma ihtimali çokmuş önerilen doktora gidip orada varsa göz sorununu halledip ardından gözlükçüde numarasız mavi ışık filtreli gözlük almak. Göze randevu bulabilsem ben böyle yapacağım :D

@omrx @Kl0prax @Bestty arkadaşlar bir şey fark ettim genelde TFT, LoL oynayınca gözlerim daha fazla ağrıyor. Animasyonlardan mı bilmiyorum ama diğer türlü kullanınca da ağrıyor ama daha az. Bunu fark ettim.

Bu arada ESRADA Darell Black Mavi IÅık Korumalı Gözlük 8401 0101 52 16 135 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu gözlüğü almayı planlıyorum. Nasıldır sizce?

Oyun içi animasyonu azaltma varsa onu yapın. Veya grafiklerin doygunluğunu kısma, nesne kenarındaki tırtıkları azaltmak için kenar yumuşatma açma gibi şeyler yapabilirsiniz. Tabii bunlar küçük etki sağlarlar.

Gözlük konusunda üstteki arkadaşa katılıyorum, doktorun önerdiği gözlük daha mantıklı olur. Göz bu, şakaya gelmez.

Hocam ben daha önce de bu konuda biraz araştırmıştım gözlük konusunda bu tarz satılan gözlükleri önermediler plastik sahte olma ihtimali çokmuş önerilen doktora gidip orada varsa göz sorununu halledip ardından gözlükçüde numarasız mavi ışık filtreli gözlük almak. Göze randevu bulabilsem ben böyle yapacağım :D
Hocam optiklerden alsak olur mu?

Hocam optiklerden alsak olur mu?

Yani numarasız sadece mavi ışık filtreli olanı tabii alabilirsin ancak ben doktora gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum belki bilmediğin gözünde düşük derece miyop vs. vardır derece büyümeden çözersin garanti olması adına doktor tavsiye ile olması yönündeyim.

Yani numarasız sadece mavi ışık filtreli olanı tabii alabilirsin ancak ben doktora gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum belki bilmediğin gözünde düşük derece miyop vs. vardır derece büyümeden çözersin garanti olması adına doktor tavsiye ile olması yönündeyim.
Doktor randevusu bedava değil di mi ya şimdi devlette falan. Göz randevusu alsam aslında. Eylül gibi

Yeni konular

Geri
Yukarı