Bilgisayara baktıktan sonra gözüm kızarıyor

  • Konuyu başlatan Sweak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 512

Sweak

Centipat
Katılım
12 Ağustos 2022
Mesajlar
232
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazın bilgisayara 7-8 saat bakıyordum ve neredeyse gözüme hiçbir şey olmuyordu ama 1 2 haftadır sabah ders için kalkıyorum 2 saat falan ekrana bakmak zorunda oluyorum sonra da akşama doğru boş vaktimde 2 saat oyun oynuyorum ama gözüm kanlanıyor damarlanıyor ne yapsam çözülür? Bu göz dinlendirme gözlüğü mü diyorlar öyle bir şey alsam sorun çözülür mü? Çözülecekse de ürün önerisi yapar mısınız? (rica ediyorum sadece bilen arkadaşlar yazsın çözüm/mesaj kasmak için yazmayın sağlık için) teşekkür ediyorum şimdiden.
 
En iyisi göz doktoruna görün. Dinlendirici gözlük çözer büyük ihtimal. Önceden böyle olmuyordu diyorsan doktora görün, nedenini öğren bence.
 
Bu Windows'ta bulunan gece ışığı modu ile aynı ismi yapıyor, windowstakini kullanınca neredeys her şey sarı oluyor onun gibi oluyorsa her şey çok kötü görünüyor.

Mavi ışığı engelleyen gözlükler var, onlardan almanız lazım.


Daha uygun fiyata 50-60TL'ye Trendyol'da var iş yapmaz mı dersiniz?
 
Bu Windows'ta bulunan gece ışığı modu ile aynı ismi yapıyor, windowstakini kullanınca neredeys her şey sarı oluyor onun gibi oluyorsa her şey çok kötü görünüyor.

Daha önce kullanmamıştım fakat öyle değildir büyük ihtimalle, emin olmak için mağazalarda test edebilirsiniz.

Daha uygun fiyata 50-60TL'ye Trendyol'da var iş yapmaz mı dersiniz?

Yorumlara bakmak lazım, yorumlar iyi ise neden olmasın?
 
Ekran parlaklığını azaltmayı denediniz mi? Şahsen uzun süre yüksek parlaklıkta kullanınca başım ağrıyor.
Bu Windows'ta bulunan gece ışığı modu ile aynı ismi yapıyor, windowstakini kullanınca neredeyse her şey sarı oluyor onun gibi oluyorsa her şey çok kötü görünüyor.
Aynı işi yapıyor. Windows'ta bulunan gece ışığı modu kötü görünüyorsa gözlükle de benzer görünecektir. Windows gece ışığı modunun yoğunluğunu azaltmayı deneyebilirsiniz.
 
Monitörü yeni almıştım ve pek ayarlamamıştım kontrast fulldeydi ve parlaklıkta 70 Ti yüksek oranda düşürdüm bakalım.
 
Vallahi hocam ben 1000 TL para ödedim mavi ışık filtreli gözlüğüme camlarına ışık değince pembe parlıyor bir de numaralı gözlük benimki sadece mavi filtreli cam hali için ne kadar isterler bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı