A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #11 Değerli arkadaşlar yorumlarınzı için teşekkür ederim ancak belirtmeyi unutmuşum bu durum sadece pcde değil metal olan her şeyde elektirik çarpıyor bazıları d vitamini eksikliği diyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Değerli arkadaşlar yorumlarınzı için teşekkür ederim ancak belirtmeyi unutmuşum bu durum sadece pcde değil metal olan her şeyde elektirik çarpıyor bazıları d vitamini eksikliği diyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #12 Evde topraklama var mı? Prizin yanında 2 demir çıkıntı var ise topraklama vardır.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 16 Kasım 2020 #13 Bende daha kötüsü var benden kaynaklı mi bilmiyorum ama laptop bazen beni çarpıyor plastik kısımdan hemde.(haftada 3/4 defa.)
Bende daha kötüsü var benden kaynaklı mi bilmiyorum ama laptop bazen beni çarpıyor plastik kısımdan hemde.(haftada 3/4 defa.)
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Kasım 2020 #14 Nounie dedi: Evde topraklama var mı? Prizin yanında 2 demir çıkıntı var ise topraklama vardır. Genişletmek için tıkla... Bazen bağlanmıyor onlar topraklamaya emin olamazsınız. Prizi söküp kontrol etmek lazım.
Nounie dedi: Evde topraklama var mı? Prizin yanında 2 demir çıkıntı var ise topraklama vardır. Genişletmek için tıkla... Bazen bağlanmıyor onlar topraklamaya emin olamazsınız. Prizi söküp kontrol etmek lazım.