Bilgisayarıma HDD ve SSD ekledim Casper teknik desteğe BIOS Update için göndereceğim. Sorularım:
Soru 1: Ekleme yaptığım HDD ve SSD garantiyi bozar mı?
Soru 2: Garanti süresi halla olmasına rağmen ek ücret talep ederler mi?
Soru 3: Bozuk bir şey için değil BIOS Update için göndereceğimden garanti kapsamına girer mi?
Soru 4: Bilgisayarın bana tekrar ulaşması ortalama ne kadar sürecek?
Bilgisayarıma HDD ve SSD ekledim Casper teknik desteğe BIOS Update için göndereceğim. Sorularım:
Soru 3: Bozuk bir şey için değil BIOS Update için göndereceğimden garanti kapsamına girer mi?
Casper'a mail atarsanız bu konuda cevap veriyorlar 1 gün içinde ama bozmaz diye düşünüyorum cihaza zarar vermezseniz. Ek ücret talep etmemeleri gerekiyor bunu da sorarsanız söyleyebilirler, ben sormuştum ama çok kurumsal bir cevap ile karşılaştım pek tatmin olmadım siz olabilirsiniz ilgileniyorlar diye düşünüyorum. Bilgisayarın sana ulaşması adresine ve servis noktasına bağlı değişir.
Orijinal SSD halla içinde duruyor farklı bir slotta buna rağmen yine de garantiyi sonlandırırlar mı ek olarak göndermeden önce diğerlerini çıkartıpmı göndereyim?
Orijinal SSD halla içinde duruyor farklı bir slotta buna rağmen yine de garantiyi sonlandırırlar mı ek olarak göndermeden önce diğerlerini çıkartıpmı göndereyim?