Bilgisayara farkli bir guc kablosu taktim tepki vermiyor

David Beckham

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar babam bilgisayari yasakladigindan yazicinin guc kablosunu bilgisayara taktim guc tusuna bastigim halde bilgisayar calismadi. Babam bugun ben okuldayken isi oldugu icin bilgisayarin guc kablosuyla bilgisayari acmaya calismis ama tepki vermemis. Okuldan gelince bayagi bi azarlayip anakartla guc kaynagini yakmissin dedi. Babam ise gidince kasayi acip icine baktim icini felan kokladim ama yanik kokusu yoktu psuya felan baktim ordafa sorun yoktu. Bios guncellemek icin clear cmos jumperini me unlock pinine takmistim acmisken onuda eski haline getirdim. Sorun ne olabilir?

Kablo bilgisayar için yeterince fazla akım taşımıyordur. Yani yazıcıya gelen akım, bilgisayarınkinden daha düşük olduğundan bilgisayara taktığın zaman bilgisayara yeterince güç gelmediğinden bilgisayar tepki vermiyordur.

Ama babam bilgisayarin kendi kablosunu denedigi halde acilmamis. Bilgisayarda duman felan cikmistir yalan soyleme felan dedi ben cikmadi desemde inanmiyor.

Güç kaynagında sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…