Bilgisayara gelen görüntü bozuluyor ve düzelmiyor

GoSu.ExE

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İntel Pentium Dual Core E6500
Anakart: ECS G41T-M7
Ekran Kartı: Paylaşımlı 1 GB
Ram: 4 + 2 Kingston
Güç Kaynağı: 300 W ( Markası Bilinmiyor )
Ssd: Western Digital 2.5" 320 GB Scorpio Blue WD3200LPVT SATA 2.0 5400 RPM
Harddisk: Hitachi HDT722516DLA380 - 164GB 7.2K RPM SATA NHP LFF 3.5"
Monitör: Exper
Kasa: Exper
Hoparlör: Frisby
Klavye: Everest
Mause: GoMobile
Başlıkta da belirttiğim gibi görüntü bozuluyor. Sorun nedir bilen var mı acaba? Aşağıya görsel ekleyeceğim.

IMG_20240827_174849.jpg

Şuan kablo (vga) harici ekran kartına takılı anakarta taksam bi sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20240827_174830.jpg
    IMG_20240827_174830.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20240827_174823.jpg
    IMG_20240827_174823.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 32
PC'yi mi?

Hocam önceden böyle bir sorun yoktu beam ngde sanırım biraz zorlandı normalde zorlanmıyordu BeamNG'de modeller bozulmaya parazitlenmeye başladı bunun gibi sonra böyle kaldı.

@ATTILA453

Hocam kusuruma bakmayın pek müsait değilim ondan kaynaklı geç cevap vereceğim ancak sorunda gördüğüm kadarı ile şu şu işe yarayabilir dediğim birkaç şey var yazayım deneyin. BIOS'unuzu güncellemeyi deneyin TDR delayi yükseltebiliriz ancak tavsiye etmem işe yaraması da diğerlerine göre düşük bir ihtimal sonrasında ise yine DDU ile sürücünüzü kaldırmanızı tavsiye edeceğim ancak bu sefer DDU'yu yeniden kurun ve Windows'un değiştirmesine izin vermeyi tiklemeyin yani Windows değiştirsin sonrasında PC kendisini yeniden başlattığında sistemi siz manuel olarak bir kez daha yeniden başlatın. Hatalarda gördüğüm kadarı ile Windows ve sürücü uyumsuzluğu hariç bir şey yok.

Hocam zaten ekran kartı eskiydi babam ekran kartı alma yancısı değil o yüzden uğraşıyorum yalvar yakar izin alır kendi paramla yenisini (model yükseltirim inşallah) alırım şimdilik onboard kullanacağım desteğiniz için teşekkürler denerim olursa bir ihtimal geri dönüş yaparım. Kendinize iyi bakın konuyu takipte kalabilirsiniz. @ATTILA453

Sizi de uğraştırdım vaktinizi aldım teşekkürler destek için.

Son düzenleme:
Hocam zaten ekran kartı eskiydi babam ekran kartı alma yancısı değil o yüzden uğraşıyorum yalvar yakar izin alır kendi paramla yenisini (model yükseltirim inşallah) alırım şimdilik onboard kullanacağım desteğiniz için teşekkürler denerim olursa bir ihtimal geri dönüş yaparım. Kendinize iyi bakın konuyu takipte kalabilirsiniz. @ATTILA453

Sizi de uğraştırdım vaktinizi aldım teşekkürler destek için.

İstediğiniz zaman etiketleyebilirsiniz hocam sorun değil. Yeni konu açsanız daha iyi olur sadece ayrıca dediğim Windows'un sürücüyü otomatik kendisinin yükleme durumu sorunu çözebilir denemenizi tasiye ederim.

Tamamdır deneyeyim denemekten zarar gelmez. Hocam aklıma takıldı ısınınca ne olur bundan yapar mı çünkü fabrika çıkış termal macunu duruyor hiç yenilenmedi belki termal macun bile olmayabilir. Kart 2011 üretim yakın yani kesin değil ama 10 seneden fazla. @ATTILA453

Tamamdır deneyeyim denemekten zarar gelmez. Hocam aklıma takıldı ısınınca ne olur bundan yapar mı çünkü fabrika çıkış termal macunu duruyor hiç yenilenmedi belki termal macun bile olmayabilir. Kart 2011 üretim yakın yani kesin değil ama 10 seneden fazla. @ATTILA453

Sıcaklığı takip edin hocam zaten oyun içinde değil daha ana menüde iken kapandığını söylediniz Görev Yöneticisi'nden bakın. @GoSu.ExE siz söyleyin hocam değerleri isterseniz direkt olarak hatta ekran fotosu alabilirseniz o şekilde atmanız daha iyi olur ancak derecelerin ekran kartı için 80 85 üstü sıkıntılı diyebiliriz boşta ise bu değerlerin 40 55 arası normaldir diyebiliriz.

Son düzenleme:
Bayağı şüpheleniyorum çünkü bakayım da değerlerin ne olması gerekiyor?

@ATTILA453

Teşekkürler denerim.

Son düzenleme:
Sabaha bırakacağım birazcık rahatlayım delirtti beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı