Selam. Bilgisayarıma virüs girdi de formatlıyorum şu an hani şu Vanguard'da hile olmayan şeyleri hile sayıp ban atıyor ya bana da atmazlar değil mi? Hile açmadım bilgisayara virüs girdiği an Valorant'a girmeden formatladım. Banlanmam değil mi?
Selam. Bilgisayarıma virüs girdi de formatlıyorum şu an hani şu Vanguard'da hile olmayan şeyleri hile sayıp ban atıyor ya bana da atmazlar değil mi? Hile açmadım bilgisayara virüs girdiği an Valorant'a girmeden formatladım. Banlanmam değil mi?
Hayır bilgisayarınızdaki virüs ile riot games'İn ne alakası varSelam. Bilgisayarıma virüs girdi de formatlıyorum şu an hani şu Vanguard'da hile olmayan şeyleri hile sayıp ban atıyor ya bana da atmazlar değil mi? Hile açmadım bilgisayara virüs girdiği an Valorant'a girmeden formatladım. Banlanmam değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.