Bilgisayara görüntü gelmiyor

ZentaX

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller diliyorum.
Bilgisayarımı 2 saat önce normal bir şekilde kapattım. Az önce açmak istediğimde monitörde sinyal yok hatası ile karşılaştım. Kabloları kontrol ettim herhangi bir problem yoktu. Anakartta VGA ışığının yandığını fark ettim. Emanet bir bilgisayar temin ettim. Ekran kartı ve RAM'i kendi bilgisayarıma taktım yine görüntü alamadım. Kendi ekran kartımı ve RAM'i diğer PC'ye taktığımda ise görüntü alabildim.
Kendi sistemim AMD, emanet aldığım sistem Intel olduğu için işlemci ve anakartı test edemiyorum. Sizce arıza ne olabilir?
PCI-e yuvası bozulmuş olabilir mi?

İşlemciniz F serisi değilse görüntü verir.
Anakartta HDMI çıkışı yok, monitörde VGA girişi yok. Aradım bulamadım. Sığınakta komşuya ait eski monitör buldum o da çalışmadı. Tek çare anakarttan başlayıp sistemi yenilemek sanırım. Anakart alınca görüntü gelirse yırtmış oluruz çalışmazsa tek tek işlemci, güç kaynağı vs. sistemi yenileriz. 😂

Anakartta HDMI çıkışı yok, monitörde VGA girişi yok. Aradım bulamadım. Sığınakta komşuya ait eski monitör buldum o da çalışmadı. Tek çare anakarttan başlayıp sistemi yenilemek sanırım. Anakart alınca görüntü gelirse yırtmış oluruz çalışmazsa tek tek işlemci, güç kaynağı vs. sistemi yenileriz. 😂

Öncelikle emanet PSU alma imkanınız varsa onu deneyin. Sonra anakart ile devam edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı