Bilgisayara hangi programlar yüklenmeli

Bilgisayarına hangi programları kurman gerektiğini. Herkesin bilgisayarını kullanma amacı farklıdır. Bu nedenle kullandıkları programlar da farklıdır. Kimi programcıdır ve geliştirici araçlarını kullanır. Kimi müzik yapar ve ses düzenleme programlarını kullanır. Kimi döküman işleriyle uğraşır, Ofis programları yüklüdür vs. gibi. Bilgisayarını ne amaçla kullanıyorsan ona göre program seçmelisin. Bunu biz değil, sen bilirsin.
 
Opera: İnternet tarayıcısı.
VLC: Video oynatıcı.
Kaspersky: Antivirüs.
Adobe Acrobat: PDF okuyucu.

Bilgisayarına hangi programları kurman gerektiğini. Herkesin bilgisayarını kullanma amacı farklıdır. Bu nedenle kullandıkları programlar da farklıdır. Kimi programcıdır ve geliştirici araçlarını kullanır. Kimi müzik yapar ve ses düzenleme programlarını kullanır. Kimi döküman işleriyle uğraşır Ofis programları yüklüdür vs. gibi. Bilgisyarını ne amaçla kullanıyorsan ona göre program seçmelisin. Bunu biz değil, sen bilirsin.
Ben hani yukarıda arkadaşın yardımcı olduğu gibi gerek virüs programı olsun gerek başka uygulama olsun sormuştum ama hata mı yaptım diye düşünüyorum sayenizde.
 
İşin varsa torrent kur. Değerleri takip etmek için HWiNFO kurabilirsin. Kaspersky Security Cloud olabilir. Office, OneDrive kurabilirsin. WinRAR / 7ZIP şart gibi. Realtek Audio driver ve Realtek Ethernet Controller driver ne işe yarıyor bilmiyorum ama her PC de var galiba.
 
Bunlar ne acaba?

IDM dosya indirme programı genelde video için kullanılır, Opera taracayıdır özellikleri daha farklıdır sana uyuyorsa kullanırsın, VLC bilgisayarına indirdiğin videoları açmak için program, Adobe acrobat PDF dosyaları için kullanırsın. Arkadaşın dediklerine ek olarak telefonun iPhone ise iTunes işine yarar ve tabii ki ofis de lazım.
 

Geri
Yukarı