I ihec Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlarımla bilgisayarımda FIFA oynayacağım da bilgisayara kablolu ve kablosuz orijinal Xbox kolu bağlasak oynayabilir miyiz?
Arkadaşlarımla bilgisayarımda FIFA oynayacağım da bilgisayara kablolu ve kablosuz orijinal Xbox kolu bağlasak oynayabilir miyiz?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 4 Ağustos 2021 #2 Kablolu olarak sorunsuz tak çalıştır olarak çalışıyor. Kablosuz bağlantı için bilgisayarınız bluetooth destekli olmalı. Artı 0 Eksi
Kablolu olarak sorunsuz tak çalıştır olarak çalışıyor. Kablosuz bağlantı için bilgisayarınız bluetooth destekli olmalı.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 4 Ağustos 2021 #3 Ben geçen Xbox kolu aldım PC için. USB kablosuz adaptörüm görmedi. Lelefonum ve laptopum görüyor cihazı. USB adaptörünün uyup uymadığına bak derim. Artı 0 Eksi
Ben geçen Xbox kolu aldım PC için. USB kablosuz adaptörüm görmedi. Lelefonum ve laptopum görüyor cihazı. USB adaptörünün uyup uymadığına bak derim.
KS KS I ihec Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 isimsizkahraman dedi: Kablolu olarak sorunsuz tak çalıştır olarak çalışıyor. Kablosuz bağlantı için bilgisayarınız bluetooth destekli olmalı. Genişletmek için tıkla... Pcnin bluetooth desteği var sadece 2 kol bağlanır mı bilmiyorum o yüzden birini kablolu bağlamayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Kablolu olarak sorunsuz tak çalıştır olarak çalışıyor. Kablosuz bağlantı için bilgisayarınız bluetooth destekli olmalı. Genişletmek için tıkla... Pcnin bluetooth desteği var sadece 2 kol bağlanır mı bilmiyorum o yüzden birini kablolu bağlamayı düşünüyorum.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 4 Ağustos 2021 #5 ihec dedi: PC'nin Bluetooth desteği var sadece 2 kol bağlanır mı bilmiyorum o yüzden birini kablolu bağlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz bağlanır 2 gamepad ama Bluetooth donge nizin desteklemesi lazım. Ben 4,0 donge kullanıyorum. Artı 0 Eksi
ihec dedi: PC'nin Bluetooth desteği var sadece 2 kol bağlanır mı bilmiyorum o yüzden birini kablolu bağlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz bağlanır 2 gamepad ama Bluetooth donge nizin desteklemesi lazım. Ben 4,0 donge kullanıyorum.