Bilgisayara hile indirdikten sonra virüs bulaşmış olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Iyi olmus, gram uzulmedim.

Hocam herkes aynı şeyi diyor lütfen yardımcı olacak mesaj atarsanız sevinirim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Hocam 30 dk sonra veya 1 saat sonra eve geçince başlatmaya çalışacağım ama geçersem ne yapacağım yani geçince ne olacak.

Galiba bazi Windows dosyalarini silmis. Fotograf atarsaniz daha iyi olur.

Eve geçince atayım hocam.

Hocam herkes aynı şeyi diyor lütfen yardımcı olacak mesaj atarsanız sevinirim...

Hocam 30 dk sonra veya 1 saat sonra eve geçince başlatmaya çalışacağım ama geçersem ne yapacağım yani geçince ne olacak.

Güvenli modda av ile tarama yaparak zararlıyı bulursa silersiniz hocam sorun yoksa sorun yoktur zaten ama rahat uyuyayım derseniz temiz kurulum yapın.

bios virüsü olup olmadığını bilmiyorum hocam ama değişik bişeydi yeşil yazı yazdı sanırım hileyi yapan adamın adı fln yazıyodu win kurma ekranı geldi pc fişten cektim int kafeye geçtim umarım bilgisayarımda kalıcı bir sorun olmaz zar zor toplamıştım bu ekonomide bios pilini fln cıkarsak işe yararmı
Arkadaşların dediği gibi format usbsi öneririm, garanti virüs gider diyemiyorum ama daha temiz olur.

Yine de bi usb hazırla temiz kurulum için. Ihtiyacin olcak buyuk ihtimal. Onceki mesajlarda vardi nasil hazirlandigi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı