Buyuk ihtimal degildir. Ya mining virusudur, ya da tum bilgileri alip PC'yi tost eden bir virustur.Arkadaş bununla alakalı bir şey yazmamış yada görmedim. Her şey olabilir.
Şu an açık değil değil mi?
hocam normal giriş yapamıyorum sadece biosa giriş yapabiliyorum windows kurmam gerekmiş hata veriyor yeniden başlatın diyeHocam bilgisayarı güvenli modda çalıştırır mısınız?
Galiba bazi Windows dosyalarini silmis. Fotograf atarsaniz daha iyi olur.hocam normal giriş yapamıyorum sadece biosa giriş yapabiliyorum windows kurmam gerekmiş hata veriyor yeniden başlatın diye
Iyi olmus, gram uzulmedim.
Bu video yardımcı olacaktır.
Galiba bazi Windows dosyalarini silmis. Fotograf atarsaniz daha iyi olur.
Hocam herkes aynı şeyi diyor lütfen yardımcı olacak mesaj atarsanız sevinirim...
Hocam 30 dk sonra veya 1 saat sonra eve geçince başlatmaya çalışacağım ama geçersem ne yapacağım yani geçince ne olacak.
Eve geçince atayım hocam.
Arkadaşların dediği gibi format usbsi öneririm, garanti virüs gider diyemiyorum ama daha temiz olur.bios virüsü olup olmadığını bilmiyorum hocam ama değişik bişeydi yeşil yazı yazdı sanırım hileyi yapan adamın adı fln yazıyodu win kurma ekranı geldi pc fişten cektim int kafeye geçtim umarım bilgisayarımda kalıcı bir sorun olmaz zar zor toplamıştım bu ekonomide bios pilini fln cıkarsak işe yararmı
Yine de bi usb hazırla temiz kurulum için. Ihtiyacin olcak buyuk ihtimal. Onceki mesajlarda vardi nasil hazirlandigi.Hocam herkes aynı şeyi diyor lütfen yardımcı olacak mesaj atarsanız sevinirim...
Hocam 30 dk sonra veya 1 saat sonra eve geçince başlatmaya çalışacağım ama geçersem ne yapacağım yani geçince ne olacak.
Eve geçince atayım hocam.
Güvenli modda av ile tarama yaparak zararlıyı bulursa silersiniz hocam sorun yoksa sorun yoktur zaten ama rahat uyuyayım derseniz temiz kurulum yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.