Bilgisayara kablo çekmeden nasıl internet ulaştırılır?

PridefulCow

Hectopat
Daha fazla  
1 ay önce taşındık ve taşıdığımız ev fiber destekliyor. Ancak sadece salonda internet girişi olduğu için modem salonda ve kablosu direkt apartman tesisatına bağlandığı için modemi yerinden etme şansımız yok. Bilgisayara USB Wi-Fi adaptörü aldık ancak bozuk çıktı ve iade ettik. Adaptöre 400-500 vermek istemiyorum. Modemden kablo uzatırsak evde kapılar kapanmaz ve kira olduğu için bir yerleri de delemeyiz kablo çekmek harici bir çözüm var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir Wireless adaptör alın. TP-Link önerimdir F/P ürünü olmasının yanında gayet de sorunsuz çalışıyor.
Bknz;

1 ay önce taşındık ve taşıdığımız ev fiber destekliyor. Ancak sadece salonda internet girişi olduğu için modem salonda ve kablosu direkt apartman tesisatına bağlandığı için modemi yerinden etme şansımız yok. Bilgisayara USB Wi-Fi adaptörü aldık ancak bozuk çıktı ve iade ettik. Adaptöre 400-500 vermek istemiyorum. Modemden kablo uzatırsak evde kapılar kapanmaz ve kira olduğu için bir yerleri de delemeyiz kablo çekmek harici bir çözüm var mıdır acaba?

@Berkay Davas ın önerdiği cihazı kullanıyorum gayet iyi bir cihazdır öneririm.

Kablolar binanın içinden geçiyor fakat bu çıkış şu an salonda olmasına rağmen siz onu istediğiniz odaya çektirebilirsiniz. 10 dakkalarını almıyor bunu yapmak teknik servisin. En başta bağlatırken benimki de salondaydı ama şu an bilgisayar odamdaki prizi sökmüşlerdi ordan kabloyu çekince salondaki gelmişti falan yani isterseniz çektirebilirsiniz. (Superonline kullanıyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı