giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #1 Hızlı bir şekilde kelime veya metin çevirmek için bilgisayara bir translate uygulaması kurmayı planlıyorum hangisini önerirsiniz? Deepl nasıldır bu konuda?
Hızlı bir şekilde kelime veya metin çevirmek için bilgisayara bir translate uygulaması kurmayı planlıyorum hangisini önerirsiniz? Deepl nasıldır bu konuda?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Aralık 2023 #2 Deepl.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #3 Schale dedi: Deepl. Genişletmek için tıkla... Kurup kullandın mı?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 8 Aralık 2023 #4 macOS'in varsayılan çevirisi ve sözlüğü de oldukça kullanışlı. Metni seçip çeviri seçeneğini seçmeniz yeterli oluyor.
macOS'in varsayılan çevirisi ve sözlüğü de oldukça kullanışlı. Metni seçip çeviri seçeneğini seçmeniz yeterli oluyor.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Aralık 2023 #5 giovanni3453 dedi: Kurup kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Kurmadım ama sıkça tarayıcı üzerinden kullanıyorum. Gayet güzel çeviriyor.
giovanni3453 dedi: Kurup kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Kurmadım ama sıkça tarayıcı üzerinden kullanıyorum. Gayet güzel çeviriyor.
M mojna01 Attopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #6 giovanni3453 dedi: Kurup kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Deepl kusursuz çeviremiyor fakat şu anda kullanabileceğin en iyisi ama kurup kullanmanı değil de tarayacıda kullanmanı öneririm.
giovanni3453 dedi: Kurup kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Deepl kusursuz çeviremiyor fakat şu anda kullanabileceğin en iyisi ama kurup kullanmanı değil de tarayacıda kullanmanı öneririm.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #7 56153 dedi: MacOS'in varsayılan çevirisi ve sözlüğü de oldukça kullanışlı. Metni seçip çeviri seçeneğini seçmeniz yeterli oluyor. Eki Görüntüle 2045860 Genişletmek için tıkla... HP laptop kullanıyorum Linux Mint ile. mojna01 dedi: Deepl kusursuz çeviremiyor fakat şu anda kullanabileceğin en iyisi ama kurup kullanmanı değil de tarayacıda kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden? 4 GB RAM var tarayıcı ile açınca çok yavaşlıyor laptop.
56153 dedi: MacOS'in varsayılan çevirisi ve sözlüğü de oldukça kullanışlı. Metni seçip çeviri seçeneğini seçmeniz yeterli oluyor. Eki Görüntüle 2045860 Genişletmek için tıkla... HP laptop kullanıyorum Linux Mint ile. mojna01 dedi: Deepl kusursuz çeviremiyor fakat şu anda kullanabileceğin en iyisi ama kurup kullanmanı değil de tarayacıda kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden? 4 GB RAM var tarayıcı ile açınca çok yavaşlıyor laptop.
M mojna01 Attopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #8 giovanni3453 dedi: HP laptop kullanıyorum Linux Mint ile. Neden? 4 GB RAM var tarayıcı ile açınca çok yavaşlıyor laptop. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ile uygulama farklılıkları var sanırım ben tercümanlık okuyorum hocamız öyle önermişti bende size öyle önerdim
giovanni3453 dedi: HP laptop kullanıyorum Linux Mint ile. Neden? 4 GB RAM var tarayıcı ile açınca çok yavaşlıyor laptop. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ile uygulama farklılıkları var sanırım ben tercümanlık okuyorum hocamız öyle önermişti bende size öyle önerdim
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #9 mojna01 dedi: Tarayıcı ile uygulama farklılıkları var sanırım ben tercümanlık okuyorum hocamız öyle önermişti bende size öyle önerdim Genişletmek için tıkla... Peki hiç denedin mi? Bir fark gördün mü?
mojna01 dedi: Tarayıcı ile uygulama farklılıkları var sanırım ben tercümanlık okuyorum hocamız öyle önermişti bende size öyle önerdim Genişletmek için tıkla... Peki hiç denedin mi? Bir fark gördün mü?
M mojna01 Attopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #10 giovanni3453 dedi: Peki hiç denedin mi? Bir fark gördün mü? Genişletmek için tıkla... Sanırım bedava olduğu için tarayıcıdan önerdi öğretmenimiz.
giovanni3453 dedi: Peki hiç denedin mi? Bir fark gördün mü? Genişletmek için tıkla... Sanırım bedava olduğu için tarayıcıdan önerdi öğretmenimiz.