Bilgisayara sadece Catalyst Control Center yükleniyor

MetinKwnks

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar bir soru sormak istiyorum, ben ekran kartıma sadece Catalyst Driver yükleyebiliyorum en son beta sürümünü yüklediğimde algılamıyor ve dolayısıyla Catalyst kontrol paneli eski olduğu için birçok özellikten yararlanamıyorum rica etsem çözümü bilen yazabilir mi? Belki de ben yanlış sürümlere bakıyorumdur, ekran kartıma uygun beta sürümünü bulursanız atabilir misiniz? Ekran kartı modelim resimdedir.
Ekran kartımın donanım kimliği;
PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_C07F144D&REV_00

unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi akşamlar bir soru sormak istiyorum, ben ekran kartıma sadece Catalyst Driver yükleyebiliyorum en son beta sürümünü yüklediğimde algılamıyor ve dolayısıyla Catalyst kontrol paneli eski olduğu için birçok özellikten yararlanamıyorum rica etsem çözümü bilen yazabilir mi? Belki de ben yanlış sürümlere bakıyorumdur, ekran kartıma uygun beta sürümünü bulursanız atabilir misiniz? Ekran kartı modelim resimdedir.
Ekran kartımın donanım kimliği;
PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_C07F144D&REV_00

Eki Görüntüle 914262
Beta sürümü uyumsuz diyorsa, uyumsuzdur. Beta'nın eski sürümünü indireyim belki düzelir gibi bi durum yok maalesef eski sürümü bulup bi şekilde indirseniz bile açıldığı gibi kendini en son sürüme güncelleyecektir. Ben de çok araştırdım ama olmadı şu anda Catalasy Control Center yüklü bende de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı