Bilgisayara soğutucu takıldıktan sonra görüntü gelmiyor

SunsetPolo

Hectopat
Daha fazla  
Video olarak cektim bir de monitörden HDMI'yi sokup takınca no signal diyor. Bu HDMI'yi algıladığı anlamina geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Klavyenin ışığı PC kapalıyken yanardı fakat şu anda yanmıyor. Videolarda sorunumu anlattım. Yardımcı olmanızı rica ederim.
1. Video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. Video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dipnot sabah tekrar PC'yi söküp takacağım ekran kartını klavye ne alaka çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucuyu fazla sıkmış olabilirsiniz.
Ramlerinizi çıkartıp silgiyle silip tekrar takın öyle deneyin birde.

Soğutucuyu çok fazla sıkmadınız değil mi? Aynısı başıma gelmişti çok sıktığımdan anakarta mı pinlere mi ne zarar vermiştim.

Hayır adamın dediği gibi bastırmadan tornavide boşa atacak şekilde.

Soğutucuyu fazla sıkmış olabilirsiniz.
Ramlerinizi çıkartıp silgiyle silip tekrar takın öyle deneyin bir de.

RAM'leri sök tak yapmıştım ondan olabilir. Deneyeyim hemen.

Arkadaşlar RAM'leri silip taktım. American Megatrends hatası aldım BIOS'a girdim F1 deyip sonra PC açıldı şimdi BIOS pilini söküp takacağım, fakat RGB'leri kullanamıyorum bir tek PC açılırken açılıyor eyvallah sonrasında açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…