crossmatch
Hectopat
Laptop mu?Biri bana sökülemeyen laptop ekran kartını nasıl fırınlayacağını anlatabilir mi daha konuyu okumadan cevap veren arkadaşlarım ha ? Cevap bekliyorum sizden evet.
Laptop mu?Biri bana sökülemeyen laptop ekran kartını nasıl fırınlayacağını anlatabilir mi daha konuyu okumadan cevap veren arkadaşlarım ha ? Cevap bekliyorum sizden evet.
Reballing nedir ? Bu arada laptop değil, kasa. Ekran kartı'nı çıkarıp yeni bi tane taksam çalışmaz mı ?
Arkadaşlar, cevaba ihtiyacım var. Yeni bir ekren kartı alıp taksam, bir sorun olur mu ?
Yardım !Lütfen.
Biri bana sökülemeyen laptop ekran kartını nasıl fırınlayacağını anlatabilir mi daha konuyu okumadan cevap veren arkadaşlarım ha ? Cevap bekliyorum sizden evet.
Recep Bey.
Arkadaşımız sanırım masa üstü bilgisayardan bahsediyor. Özellikle de belirtmiş kasa diye.
Fırınlama işlemi videoda çok açık anlatılmış. Cevapladım Recep Bey. Siz diz üstü bilgisayar olduğu kanısına nereden vardınız? Ben de bunun cevabını bekliyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.