Bilgisayara virüs bulaşabileceğinden aşırı endişe duyuyorum

Akintuna

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Virtualbox'a Windows 10 kurdum ve bir süre işletim sistemi açık kaldı ve Windows güncellemelerinden virüs bulaşabileceğinden şüpheleniyom daha da çok şüphelendiren secure boot yok. Çok endişeliyim virüs bulaşır mı sanal diske? Eset falan bitcoin kasmıyordur değil mi?

Son düzenleme:
Kaspersky, Malwarebytes gibi antivirüslere bakabilirsin.
Secure Boot yok derken neden bahsediyorsunuz hocam?

VirtualBox'a Windows 10 kurdum ve bir süre işletim sistemi açık kaldı ve Windows güncellemelerinden virüs bulaşabileceğinden şüpheleniyom daha da çok şüphelendiren Secure Boot yok. Çok endişeliyim virüs bulaşır mı sanal diske? ESET falan Bitcoin kasmıyordur değil mi?
Secure Boot açılabiliyor VMware programında. Ancak siz VirtualBox kullanıyorsunuz VMware'e
Geçmenizi öneririm.
Sanal diske bulaşırsa ne olabilir hocam adı üstünde sanal. Ayrıca hiç bir şey yapmamışsınız durup dururken nasıl bulaşsın?
ESET çok popüler bir firma nasıl Bitcoin kazsın bilgisayarınız da zaten ESET'in buna ihtiyacı olacağını düşünmüyorum :D.

O kadar sorun ediyorsanız Norton alın. İndirimde olması lazım şu anda.

Norton'un içine geçtiğimiz aylarda Bitcoin-Miner eklenmemiş miydi (konu hakkında çok bilgim yok yanlışım varsa düzeltin) (Norton'a bu özellik opsiyonel olarak gelmiş yani açmadığınız sürece problem yok zaten otomatik açılmasını beklemiyordum Norton gibi bir firmadan)?

Son düzenleme:
Secure Boot açılabiliyor VMware programında. Ancak siz VirtualBox kullanıyorsunuz VMware'e
Geçmenizi öneririm.
Sanal diske bulaşırsa ne olabilir hocam adı üstünde sanal. Ayrıca hiç bir şey yapmamışsınız durup dururken nasıl bulaşsın?
ESET çok popüler bir firma nasıl Bitcoin kazsın bilgisayarınız da zaten ESET'in buna ihtiyacı olacağını düşünmüyorum :D.

Norton'un içine geçtiğimiz aylarda Bitcoin miner eklenmemiş miydi (konu hakkında çok bilgim yok yanlışım varsa düzeltin)?
Eklenmiştir belki bilmiyorum. Ama performansa etki ederdi mining yapsa. Ya da belki opsiyonel olarak açılıyordur bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı