Bilgisayara virüs bulaştı

Loded

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internetten bir şeyler indirirken bilgisayarıma virüs bulaştırdım ve temizleyemiyorum. (Malwarebytes kullanıyorum) ama bir süre sonra tekrar geliyor. Ne yapmalıyım?

virüs.PNG

Bunu yapmanı öneririm, işletim sistemi kapalıyken yapacağın için daha iyi olur.

@Dutchman.

Son düzenleme:
Bu virüsler hesaplarıma girmeye çalışmış, YouTube hesabıma girip "hack" adında kanal açıp paylaşımlarda bulunmuş, videoları sildim. Tekrar ismi kendi ismim yaptım bir öneriniz var mı?
Virüs bulaştığını anladığım gibi tüm şifrelerimi de değiştim.

Bu virüsler hesaplarıma girmeye çalışmış, YouTube hesabıma girip "hack" adında kanal açıp paylaşımlarda bulunmuş, videoları sildim. Tekrar ismi kendi ismim yaptım bir öneriniz var mı?
Virüs bulaştığını anladığım gibi tüm şifrelerimi de değiştim.

2 adımlı doğrulama koy, tüm şifreleri güçlü koy, oturum açılan hesapları kapat diye bir seçenek varsa onu yap. Kaspersky Rescue Disk ile tarama yap.

Bu şifre değiştirme olayını falan başka cihaz üzerinden yap yoksa şu an bu cihaz ile yaparsan keylogger atmışsa öğrenebilir yeni şifreyi.

Son düzenleme:
Hop. Arkadaşlar ben şifrelerimi değiştirmeye gidiyorum. Muhtemelen bayağı sürer. Hadi görüşürüz. Alırım bir Kolay gelsin.

Hesaplara bir saldırı olacağını düşünmüyorum, eğer tespitler false-positive değilse Bitcoin miner bulaşmış, KVRT veya Rescue Disk işe yarar, yaramazsa;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı