Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.460 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:13 #11 discordf dedi: Kameraya gerek yok kendin varsın zaten senin gözün bir kamera anladın mı!!!! Genişletmek için tıkla... MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ortaya atıyorum, ben sanal makine açıp virüsler falan deniyorum da sizce hangi işletim sisteminde hangi virüsü deneyeyim?
discordf dedi: Kameraya gerek yok kendin varsın zaten senin gözün bir kamera anladın mı!!!! Genişletmek için tıkla... MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ortaya atıyorum, ben sanal makine açıp virüsler falan deniyorum da sizce hangi işletim sisteminde hangi virüsü deneyeyim?
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 899 Çözümler 11 Dün 14:14 #12 Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Genişletmek için tıkla... Benim zaten o sen hayırdır benden başka MEE6 mı tutucan hemen yanındayım emir ver komutan!!!!!! Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Arkadaşlar ortaya atıyorum, ben sanal makine açıp virüsler falan deniyorum da sizce hangi işletim sisteminde hangi virüsü deneyeyim? Genişletmek için tıkla... MEE6 virüsü denemelisin. Gönüllüyüm.
Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Genişletmek için tıkla... Benim zaten o sen hayırdır benden başka MEE6 mı tutucan hemen yanındayım emir ver komutan!!!!!! Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder Arkadaşlar ortaya atıyorum, ben sanal makine açıp virüsler falan deniyorum da sizce hangi işletim sisteminde hangi virüsü deneyeyim? Genişletmek için tıkla... MEE6 virüsü denemelisin. Gönüllüyüm.
charde Picopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 108 Çözümler 1 Dün 14:16 #13 Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder. Arkadaşlar ortaya atıyorum, ben sanal makine açıp virüsler falan deniyorum da sizce hangi işletim sisteminde hangi virüsü deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Windows XP işletim sistemi öneririm. Ne varsa eskilerde var. Üst düzey güvenlik ve kolay arayüz.
Della.dd dedi: MEE6 botu çağırıcam hocam yardım eder. Arkadaşlar ortaya atıyorum, ben sanal makine açıp virüsler falan deniyorum da sizce hangi işletim sisteminde hangi virüsü deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Windows XP işletim sistemi öneririm. Ne varsa eskilerde var. Üst düzey güvenlik ve kolay arayüz.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.460 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:17 #14 charde dedi: Windows XP işletim sistemi öneririm. Ne varsa eskilerde var. Üst düzey güvenlik ve kolay arayüz. Genişletmek için tıkla... XP kurdum da hocam tarayıcıya giremedim virüs indirmek için
charde dedi: Windows XP işletim sistemi öneririm. Ne varsa eskilerde var. Üst düzey güvenlik ve kolay arayüz. Genişletmek için tıkla... XP kurdum da hocam tarayıcıya giremedim virüs indirmek için