Biz antivirus yazilimi onermiyoruz zaten anti malware oneriyoruz 2 si ayni sey degil, ama antivirus kurup taratmak konusun da size katiliyorum biraz ama bizim onerdigimiz yazilimlar temizlik uzerine odaklanmis yazilimlar oldugundan antivirus yazilimindan daha iyi temizliyor.
Haklisiniz tabi format atmak en iyi cozum olur iciniz rahat eder ama siz antivirus koruma odaklidir diyince biz de antivirus onermeyip anti malware yazilimi onerince kafalar karismasin diye yazdim onu.
Haklisiniz tabi format atmak en iyi cozum olur iciniz rahat eder ama siz antivirus koruma odaklidir diyince biz de antivirus onermeyip anti malware yazilimi onerince kafalar karismasin diye yazdim onu.
Antivirus onermiyor ama iste anti malware oneriyor 2 si farkli seyler. Ama haklisiniz 100% garanti vermiyorlar onlar da ne kadar temizlik odakli olsada.
İkisinin farklı şeyler olduğunu anlıyorum. Anti-malware'in temizlik için olduğunu söylüyorsunuz, evet. Ama kesin olarak engelleyebileceğinin garantisi yine yok. Direkt format atmak mantıklı gelmeyebilir ama bu işin adabı "bence" budur.
Sen zaten bilinçli bir kullanıcısın hocam, her halinden belli. Defender sana yeter de artar bile. Zero-day'e kurban gidecek olsan zaten öyle güzel exploit bulan adamlar güçlü antivirüsü de geçerler.