Önceden sessiz bir şekilde çalışsan bilgisayarım şu an uçak motoru gibi, ve arada CMD ekranı kısa süreliğine art arda açılıp kapanıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi? Format atayım mı sizce? Ve ayrıca uzun süredir fan temizliğini yapmadım termal macunu da değiştirmedim.
Çok büyük ihtimalle virüstür, miner gibi bir şey de olabilir. Fan ve toz ızgarası temizliğini zaten yapın da, termal macunu yenileyip format atmanız da iyi olur.
Önceden sessiz bir şekilde çalışsan bilgisayarım şu an uçak motoru gibi, ve arada CMD ekranı kısa süreliğine art arda açılıp kapanıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi? Format atayım mı sizce? Ve ayrıca uzun süredir fan temizliğini yapmadım termal macunu da değiştirmedim.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.