Bilgisayarcı açmak için ne gerekir?

Alprn3.20i1

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AsRock B450 HDV.R4, AMD RYZEN 3 3100, 2X XPC CL16 8GB RAM, MLD300 240GB, WD 1TB , FSP HYDRO K 500 80+PLUS Bronze, SHAPİRE RX580 nitro plus , Dark Guardian Mini.
Meslek
Bilgisayar teknisyeni
Merhaba. Bilgisayar donanımı hakkında bir hayli bilgim var lisede bilişim teknolojileri okudum haliyle ustalık belgem ve dükkan açma belgem bulunuyor. Bilgisayarcı açmak için nelere ihtiyacım var? Şu an sıfırım hiçbir sermayem yok kredi için devletin yardımları oluyormuş sanırsam. Ne kadar gider bir dükkan açmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim çok bilgim yok yine de yardımcı olayım dedim hocam şimdi dükkanın varsa hazırda büyük paradan kurtuluyorsun eşyalar olarak bilgisayar ekipmanları(klavye mouse vs.) (iyi ya da kötü sana kalmış) tamir için ekipmanlar (tornavida lehim makinesi vs.) Lazım toplam tutarı tahmin edemiyorum ama ne çok pahalı ne çok ucuz olsun umarım yardımcı olmuşumdur.

Sadece malzemeler en az 500.000 TL tutar ana tam olarak ne yapacağın da önemli. Sadece tamirci olarak veya Sadece satıcı olarak da açabilirsin tam me yapmak istiyorsun?

Bence evinin köşesinde bir odasında bu işlere başla çevreyi edin dükkan sonra olabilir zaten bu işlerde ilk etapta basit tornavida, pense, anahtarlar vs. ekipman varsa tamamdır zira gerisi zaten seniin işin en basitinden format dahi atamıyan bir sürü kişi var.

Bence evinin köşesinde bir odasında bu işlere başla çevreyi edin dükkan sonra olabilir zaten bu işlerde ilk etapta basit tornavida, pense, anahtarlar vs. ekipman varsa tamamdır zira gerisi zaten seniin işin en basitinden format dahi atamıyan bir sürü kişi var.

Evet bunu yapmıştım bir baktım asliye mahkemesinde yargılanıyordum.

Evet bunu yapmıştım bir baktım asliye mahkemesinde yargılanıyordum.

Pek çok kişi bu şekilde çalışıyor sizdeki olay mutlaka bu işten para kazanan vergiye tabii diğerlerinin yaptığı bir ihbar neticesi olabilir yoksa kişinin evde yaptığı tamirat bir yerde hobidir. Adam hayrına yapıyorum derse kim ne diyebilir?

Pek çok kişi bu şekilde çalışıyor sizdeki olay mutlaka bu işten para kazanan vergiye tabii diğerlerinin yaptığı bir ihbar neticesi olabilir yoksa kişinin evde yaptığı tamirat bir yerde hobidir. Adam hayrına yapıyorum derse kim ne diyebilir?

Yani aslında sormak istediğim bir tükkan açacak olsam devlete gider ne olur malzemw hariç.

Yani aslında sormak istediğim bir tükkan açacak olsam devlete gider ne olur malzemw hariç.

Arkadaşım bunun masraflarını öğrenmek için yerel yönetim belediyesine iş yeri açma ve çalışma ruhsatı almak için başvuruda bulunacaksın onlar sana edinmen gereken belgeleri söyleyecekler sizde o belgeleri tamamlıyacaksınız bunlar ancak belirli devletin öngördüğü çok fazla maliyeti olmayan harçlardır. Onlardan öğrenebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı