Bilgisayarcı bataryasız bilgisayar vermiş

Bütçe
7500 Lira

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
SSD veya HDD modeli
NVMe Samsung SSD 970 EVO 250 GB
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta 7500 liraya ASUS Vivobook Pro 17 aldım. Fakat batarya olmadığını da sonradan fark ettim. Aldığım gün içerisinde fark ettim hatta. Ondan sonra da iletişime geçtim bana daha önceden söylediğini söyledi. Sonra da ben sana bu hafta içinde batarya alacağım dedi. Birkaç gün sonradan yeniden iletişime geçtim bu sefer de kendisi bataryanın 200-400 lira arasında olduğunu tahmin ettiği için batarya alırım dediğini söyledi. Şimdi de benden bilgisayarı istiyor karşılığında da o parayı vereceğini söylüyor. Ama ben o zaman uygun fiyata bulup da aldım. Şimdi o fiyata bunun gibi bir bilgisayar almam imkansız. Bende bataryanın parasını istemeyi düşünüyorum. Normal de batarya 2500 lira da olmazsa 2000 lira falan alırım.

Bilgisayarımın özellikleri de şunlar;

• Laptop: ASUS Vivobook Pro 17 N705FD-GC048 - işlemci: Intel Core i5-8565u CPU - RAM: 8 GB 2400 MHz DDR4 - disk: NVMe Samsung SSD 970 EVO 250 GB - ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050.
Bu fiyat bandında bunun gibi bir bilgisayar bulabilir miyim acaba? Veya ikna edip batarya parasını mı alsam? Sizce hangisi mantıklı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu fiyat bandında bunun gibi bir bilgisayar bulabilir miyim acaba?
Temiz bilgisayar bu fiyat aralığında biraz sıkıntı. Şimdi benim anlamadığım batarya parası mı verdiniz ayrıca bilgisayara ?

Temiz bilgisayar bu fiyat aralığında biraz sıkıntı. Şimdi benim anlamadığım batarya parası mı verdiniz ayrıca bilgisayara ?
Hayır, bilgisayarı aldıktan sonra anladım zaten batarya olmadığını. 7500 Liranın 2000 Lirasını istiyorum yani.

Hayır, bilgisayarı aldıktan sonra anladım zaten batarya olmadığını. 7500 liranın 2000 lirasını istiyorum yani.

Onu mahalle bilgisayarcısından aldıysanız zor iş hocam. Bazı bilgisayarcının aklı çok şeytan çalışıyor. Şimdi siz dediğiniz gibi öyle yapmaya kalkarsanız bu sefer bilgisayarı al gülüm parayı ver gülüm derken elinizdeki laptoptan da olabilirsiniz. (bari laptop iyi mi bataryasız sıkıntı çıkartıyor mu?)

Bilgisayar bataryasız çok iyi çalışıyor.

7500 lira nasıl uygun oluyor bu model için?
O fiyata çok kötü laptoplar satılıyor.

Tanıdık adam zaten. Yanlış yapamaz da ne yapsam bilemedim ama ?

Bu bataryaları bilerek söküyorlar. Klasik mahalle bilgisayarcısı işte, bilmeyen adamdan para kazanıyorlar.
Bataryası ölüymüş. Eskidiği için çıkartmış.

7k ya güzel PC, zararda olduğunuzu düşünmüyorum.
Eğer 500 TL civarına batarya bulursanız 10 numara.

7k ya güzel PC, zararda olduğunuzu düşünmüyorum.
Eğer 500 TL civarına batarya bulursanız 10 numara.
Bataryalar 2500 Liradan başlıyor. 500 Lira olsa bu dakika da alırım hemen. PC de almak istemiyorum. Laptop kullanıyorum ben.

7500TL ye kazık yemişsiniz. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…