Bilgisayarcı ekran kartı tamiri için kasayı istiyor

RtRodi

Decapat
Katılım
1 Haziran 2021
Mesajlar
302
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ᴄᴏᴍᴘᴜᴛᴇʀ ᴇqᴜɪᴘᴍᴇɴᴛ ᴀɴᴅ ᴘʀᴏɢʀᴀᴍᴇʀ. ᴇᴠᴇɴ ᴇɴᴛʀᴇᴘʀᴇɴᴇᴜʀ
Stres testi sonrası ekran kartı arızalandı bilgisayarcıya götürdüğümde ise adam "ekran kartını yaptık fakat takarsan geri arızalanacak kasayı getir bakalım ya PSU ya da anakart arızalı" dedi ve ben yine de aldım ve taktım. Taktığımda hala aynı hatayı veriyordu, ekran kartı hala aynı diye aradığımda sinirli bir şekilde "kasa gelmeden yapamayız bir şey onu yakıyor" dedi adam güvenilir fakat kasayı götürmek yoldan dolayı sıkıntı ve maalesef ekran kartını ayrı bir şekilde yapılamayacağını söylüyor bugün götüreceğim fakat böyle bir şeyin PSU ya da anakarttan olması mümkün mü?

Ekran kartı: R7/265
 
Stres testi sonrası ekran kartı arızalandı bilgisayarcıya götürdüğümde ise adam "ekran kartını yaptık fakat takarsan geri arızalanacak kasayı getir bakalım ya PSU'ya da anakart arızalı" dedi ve ben yine de aldım ve taktım. Taktığımda hala aynı hatayı veriyordu, ekran kartı hala aynı diye aradığımda sinirli bir şekilde "kasa gelmeden yapamayız bir şey onu yakıyor" dedi adam güvenilir fakat kasayı götürmek yoldan dolayı sıkıntı ve maalesef ekran kartını ayrı bir şekilde yapılamayacağını söylüyor bugün götüreceğim fakat böyle bir şeyin PSU'ya da anakarttan olması mümkün mü?

Ekran kartı: R7/265

Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorsanız. Ve adama henüz para vermediyseniz. Başka bir yere götürün. O da bir ekran kartına baksın. Aynı şeyleri söyleyecek mi acaba?
 
Önce ekran kartını yaptık deyip sonra diğer bileşenleri de istiyorsa %100 ihtimalle hiçbir şey yapamamış ve diğer parçaları istiyor daha iyi bir yere gitmeyi deneyin.
 
Bu konuyu daha önce de açtınız ve size götürün dedik. Bu kadar korkmayın sizin parçanızı sizin sisteminizde test etmek istemişti ve götürmediniz şimdi daha kötü duruma geldiniz. Şu kasanızı da götürün mümkünse. Toplu taşımada rahat edemiyorsanız taksi ile götürün.
 
PSU bir ekran kartına zarar verebilir evet, ama bu daha çok elektrik kesintisi gibi durumlarda olur. Yani ani voltaj dalgalanması ve o elektriğin ekran kartına ulaşması lazım.

Stres testi sonrası bir ekran kartı çoğunlukla arızalanmaz, ha ani sıcaklık düşüşü ile lehimlerde sıkıntı çıkmış olabilir anlarım. Ne yaptığını sorar mısın adama? Reballing falan yapması çok zor fabrika kalitesinde.
 
Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorsanız. Ve adama henüz para vermediyseniz. Başka bir yere götürün. O da bir ekran kartına baksın. Aynı şeyleri söyleyecek mi acaba?
100 tl ücret aldı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı