Bilgisayarcı Fareyi Bozdu

LykiaCraft

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Mousa çay dökülmüştü. Sağ click yapış yapıştı. Götürdüm bilgisayarcıya temizledi falan eve getirdim mouseun tekerleği çalışmıyor. Ve sağ click daha çok sapıtmıştı. Ne yapmam lazım parasını vermesini gerekiyor bu durumda bu ayda mouse alamam zaten acil taktik verin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası hiçbir tamircinin senin malına, kendi malıymış gibi davranacağını, o hassasiyeti göstereceğini düşünmüyorum. Nitekim tamirciye giden her ürünüm rezalet halde geri döndü.

Çayın etkisiyle de olabilir, mahallenin bilgisayarcı amcasını bu konuda doğrudan suçlayamazsın.
Şöyle söyliyim. Konuya girdiğimde okuduktan sonra gülüp konunun kategorisine baktım. O derece. Sonra cidden sorduğunu anladım.
%95 çay yüzünden. Fareyle 1 2 saat geçirerek bozamassın. Yere felan fırlatman yada üstüne çay dökmek gerekir. Bilgisayarcı bunları yapmamıştır.

Çayı o kadar şekerli içme. Hem bünyene hem mouse'una yazık. En güzel taktik bu bence. :mutlu:

Adam yine almış, açmış, temizlemiş, uğraşmış.
Ha ben bunu kesin yaparım deyip paranı aldıysa o zaman iş değişir ama öyle olduğunu da zannetmiyorum yazdıklarından. :spam:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı