Bilgisayarcı laptopun SSD'sini sormadan çıkartmış

Yine de çalıyor yani niye hakkını aramasın?
Arasın da dostum şaka falan yapıyorsunuzdur inşallah. Uzun bir süre geçmiş diyor. Gitse adam olayı bile hatırlamayacak kaç kişiye hizmet veriyor. Arasın da yani bir şey çıkmayacak denemesi bedava. Adam aldıysa da aldığıyla kaldı kişi nasıl ispatlayacak? İnşallah almamıştır hak hukuktan bahsediyorsunuz delil kaynağı yok ortada. 😁 Yapacak bir şey yok sağlık olsun kullanılan SSD’de öyle ahım şahım bir şey değil. İyisini takar geçer.

Merhaba, Lenovo Legion Y520 oyuncu laptopum var. Uzun süredir kullanmıyordum çünkü sürekli mavi ekran veriyordu. Bilgisayarcıya götürdüm sorunu çözemedi. Bugün ben kendim çözdüm. Fakat depolaması normalde 1TB hard disk + 256 GB SSD iken şu an sadece 1TB, SSD yok yani. Şu an hiçbir şey yapmasamda herhangi bir şeyde kasıyor laptop. Bilgisayarcıyada götüreli uzun zaman oldu, gidip sormalı mıyım?
Merhaba, Windows ve R tuşlarına aynı anda basarak Çalıştır penceresini açın. Bu pencereye diskmgmt.msc komutunu yazın ve açılan pencerede cihazınıza takılı olan depolama birimleri çıkacaktır. Buradan disklerinizi teyit edebilirsiniz.

Arasın da dostum şaka falan yapıyorsunuzdur inşallah. Uzun bir süre geçmiş diyor. Gitse adam olayı bile hatırlamayacak kaç kişiye hizmet veriyor. Arasın da yani bir şey çıkmayacak denemesi bedava. Adam aldıysa da aldığıyla kaldı kişi nasıl ispatlayacak? İnşallah almamıştır hak hukuktan bahsediyorsunuz delil kaynağı yok ortada. 😁 yapacak bir şey yok sağlık olsun kullanılan SSD'de öyle ahım şahım bir şey değil. İyisini takar geçer.

SSD yoksa ondan sonra da hiç bilgisayarın içi açılmadıysa kanıt olabilir bence. Fakat yine de bir şansını denesin gidip sorsun.

Tanımadığınız insana hırsız diyorsunuz. 256 GB M.2 SSD'nin 2. eli satılmaz, 2. el toptanı yapan yerlerden 80-100 liraya alınan şeyi adam sizden niye çalsın? En az 100 defa ayni muhabbetle geri gelmistir müşteri ve tamamında da sonuç aynı format atarken diski karistiriyorlar harf atamadıkları için de Windows'ta görmuyorlar. Ama insan gibi gelip sorup öğrenemiyorlar. Hepsi de kapıdan içeriye hırsız diyerek girer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu dün yazdığımda SSD gözükmüyordu şimdi bir daha yazdım gözüktü. Bu bilgisayardan girmeye çalıştığımda şöyle diyor:Eki Görüntüle 2394794

Laptopun içini açtım SSD var çıkarılmamış ama çalışmıyor.

"Var olmayan bir aygıt belirtildi" bu hata diskin yakın zamanda gidici olduğunun göstergesi. HDD ile 2 defa başıma geldi.

Merhaba, Lenovo Legion Y520 oyuncu laptopum var. Uzun süredir kullanmıyordum çünkü sürekli mavi ekran veriyordu. Bilgisayarcıya götürdüm sorunu çözemedi. Bugün ben kendim çözdüm. Fakat depolaması normalde 1TB hard disk + 256 GB SSD iken şu an sadece 1TB, SSD yok yani. Şu an hiçbir şey yapmasamda herhangi bir şeyde kasıyor laptop. Bilgisayarcıyada götüreli uzun zaman oldu, gidip sormalı mıyım?
çalmış

Yeni konular

Geri
Yukarı