Bilgisayarcı nasıl olunur?

otrayt3214

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam 14 yaşındayım meslek lisesinde okuyorum 9.sınıfım bilişim bölümünde okuyorum. bilgisayar teknik servisinde çalışmak istiyorum. ekran kartı, anakart RAM vb. onarımı öğrenmek istiyorum. bunları nasıl öğrenebilirim? Yazılım bilmem lazım mı? Lazımsa ne kadar öğrenmem lazım? bilgisayara cidden meraklıyım ve ileride bilgisayarcı olmak istiyorum.

Herkese selam 14 yaşındayım meslek lisesinde okuyorum 9.sınıfım bilişim bölümünde okuyorum. bilgisayar teknik servisinde çalışmak istiyorum. ekran kartı, anakart RAM vb. onarımı öğrenmek istiyorum. bunları nasıl öğrenebilirim? Yazılım bilmem lazım mı? Lazımsa ne kadar öğrenmem lazım? bilgisayara cidden meraklıyım ve ileride bilgisayarcı olmak istiyorum.
Bilgisayarcıda çalışabilirsin tatil zamanında.

Prof. Olarak bilgisayar teknisyeniyim yazılım ve donanım sektöründe, insanlarla iletişimin iyi olması lazım teknik bilgi olmaz ise yaptıkların hiçbir işe yaramaz altyapı olması gerekiyor tecrübe ve bilgi olmaz ise yürüyemezsin çok çalışman lazım çok uykusuz gecelerimiz geçti... Yazılım bilmene gerek yok temel ağ altyapısı bilsen ve bilgisayar tekniğinden anlasan gerisi gelir yavaş yavaş...

Herkese selam 14 yaşındayım meslek lisesinde okuyorum 9.sınıfım bilişim bölümünde okuyorum. Bilgisayar teknik servisinde çalışmak istiyorum. Ekran kartı, anakart RAM vb. onarımı öğrenmek istiyorum. Bunları nasıl öğrenebilirim? Yazılım bilmem lazım mı? Lazımsa ne kadar öğrenmem lazım? Bilgisayara cidden meraklıyım ve ileride bilgisayarcı olmak istiyorum.

Aynı hayal bende de var 16 yaşındayım neredeyse 10 yıldır bilgisayarla yakınım bende meslek lisesinde 10. sınıfta bilişim okuyorum ama dükkan açmak fazla para kazandırmayabilir hatta batadabilirsin artık çoğu bilgisayar kullanıcısı sorunlarını kendi evinde halledebiliyor format bakımlar gibi ama denemekte fayda var. Bir format olmuş 400 TL.

Çok basit. Format atmayı, BIOS güncellemeyi bir de crack oyun indirmeyi bil. Eee parça tamiri nasıl olacak dersen orası basit. Bir toptancı ile anlaşıp ana parçaları ucuza alıyorsun. Biri RAM'im bozuldu diye tamire mi geliyor? Hemen diyorsun krşm sıfırını almak daha ucuz. Tamamdır artık multi milyoner bir bilgisayarcısın.

Önü açık bir meslek değil. Artık insanlar hiç bir bilgisayarcıya güvenmiyor. Garantiye yolluyor. Bilgisayarcının yaptığını 0 bilgiyle Technopat'ta açarak yapabilirsiniz. Hatta kendi malınız olduğu için dikkatlice yaptığınız için daha iyi işçilik çıkarmış olursunuz. Bilgisayar tamiriyle uğraşmak istiyorsan teknik servisleri öneririm.

Önü açık bir meslek değil. Artık insanlar hiç bir bilgisayarcıya güvenmiyor. Garantiye yolluyor. Bilgisayarcının yaptığını 0 bilgiyle Technopat'ta açarak yapabilirsiniz. Hatta kendi malınız olduğu için dikkatlice yaptığınız için daha iyi işçilik çıkarmış olursunuz. Bilgisayar tamiriyle uğraşmak istiyorsan teknik servisleri öneririm.
O zaman direkt yetkili serviste çalışır adam illa dükkan açmasına gerek yok bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı