Bilgisayarcıda RAM taktırmak

psikolojik deli

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
305
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM aldım ama laptopu açıp takamadım, küçük bir yerde yaşadığımdan büyük kurumsal firmalar yok küçük bir bilgisayarcıda taktıracağım ama içinden parça çalma gibi bir durum falan olur mu acaba?
 
Laptoptan çalabileceği HDD-SSD ve RAM'dir. Sistem özelliklerini kaydet, gidince kontrol edersin. RAM taktırmak için bilgisayarcıya gitmek dünyanın en gereksiz hareketi bu arada o kadar kolay ki :D
 
Bence en iyisi sizin takmanız. Zor bir işlem değil zaten. Kapağı açtıktan sonra belleği görürsünüz zaten. Onun üstünde veya altında ikinci slot olacak. Oraya ittirip aşağı bastıracaksınız ve tık diye bir ses duyacaksınız. Takıldığınız yer olursa fotoğraf atarak sorabilirsiniz. Yine de bilgisayarcıya yaptırmak istiyorsanız başında bekleyin. 2-3 dakika taksın versin.
 
Youtube'dan bakarak kendin takabilirsin. Bilgisayarcı emin ol senden daha nazik davranmayacak bilgisayarına. Orası burası çizilebilir.
Hocam kendim takacaktım zaten de daha önce hiç yapmadığım için zarar veririm diye korkuyorum.(bir de uygun tornavida bulamadım.)
Bütçe varsa SSD de taktırmalısın. Hız ve performans açısından çok farkediyor.
Taktıracağım hocam şu anda bütçe yok:(
 
Hocam laptopunuzun altında RAM bölümü için bir kapak bulunur yüksek ihtimal. Onu açın, RAM'i doğru bir şekilde yuvasına oturtup bastırın. Çok kolay bir işlem.
 
Arkadaşlar RAM'i taktırdım bir sorun yok gibi, çift kanal teknolojisi olmuş mu elimde Monster var şu model RAM almıştım.
 

Dosya Ekleri

  • 313131.PNG
    313131.PNG
    51,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 696969.PNG
    696969.PNG
    61,2 KB · Görüntüleme: 26

Yeni konular

Geri
Yukarı