Bilgisayarcıda Yaşadığım Komik Bir Anı

Ben bir Camii tuvaletine gidiyorum usta diyeceksin adamı oğlu ile kenara çekip "Salak olmayın, iki foruma bakın. Araştırın. oyun için Laptop ne imiş? 4bin liraya alıyosun 1050Ti'lısını. Ben sana 1060'lı toplarım geldiğinde stoğa" falan diye bağırmadan bağıracaksın o durumda. :D Ya da bize adres ver gelip dövelim son çare artık. :D

Ben bir Camii tuvaletine gidiyorum usta diyeceksin adamı oğlu ile kenara çekip "Salak olmayın, iki foruma bakın. Araştırın. oyun için Laptop ne imiş? 4bin liraya alıyosun 1050Ti'lısını. Ben sana 1060'lı toplarım geldiğinde stoğa" falan diye bağırmadan bağıracaksın o durumda. :D Ya da bize adres ver gelip dövelim son çare artık. :D
Eger Izmire yolunuz duserse Hatay'a bekleriz insanlara Ücyol Meydani dige sorun onlar size yolu tarif eder.

Yalniz gelirken biraz kalabalik gelin dukkanda baya eleman var. En yakin zamanda bekliyoruz hocam.

Yarın alıyorum kasayı bakalım tek parça dönecek mi? Bir de bir şey geldi aklıma şimdi teknolojiden anlamayan bir adam ucuzdur diye bir yere götürdü kasayı bozuldu atıyorum. Ama sorun kasanın güç düğmesinde şimdi ben bu adamın kasasındaki parçalar yanmış yüksek voltajdan desem adam anlamıyor. Ben birde inandırıcı olsun diye ucuza yaptırırım piyasada bakın 400-500 TL ben size 200'e kapatırım desem. Sonra güç tuşunu halledip iki de ne bilim cila çeksem kasaya sonra adama versem. Adam o kadar bana dua eder 200'e halloldu diye ama ben halbuki ondan 200 TL'sini çalmış olacağım. Şimdi bunun kontrol edilmesi şart zaten onu geçtim de sizce gerçekten böyle yapan hırsızlar var mıdır?

@Ichimaru @My Man!

Son düzenleyen: Moderatör:
Var tabii. RAM'lerini kontrol et diye boşuna demiyoruz. :) Neler yapanlar var. Ama bunu denetleyemezsin işte. Adam istediği fiyatı alır senden hizmeti karşılığında. Fatura alırsan başka yerden de alırsan belki şikayet edersin ama mahkeme falan uzun iş ve büyük ihtimal daha çok para harcarsın.

Bende geçen internetim yoktu, bir bakkala gittim. Ağabey buna orijinal Windows 10 yükleyebilir misin dedim. Kardeşim biz sadece Windows 7 yüklüyoruz, orijinalden farkı yok dedi. OEM Key konularına girdim. Adam Windows'un paralı olduğunu benden öğrendi. İnanamıyor insan. İnternet şifresini alıp kendim temiz format çektim artık :)

Ben bakkallarla iletişimi cidden kestim, geçen CD almak için el mahkum girdim dükkana.
Adama parayı verdim, çıktım. Bir de ne göreyim DVD koymuş. Halbuki CD istendi ondan.

Bremın ben CD istemiştim deyince de "DVD daha iyi zaten" cevabını aldım :) Kardeşim ben senden daha iyi olanını istemedim ki :) CD istedim yav CD. Teypli radyomuz var, belli ki müzik yazdıracağız değil mi :)

Gerçekten en ayar olduğum şeydir. Bir şeyi istemişsem bir nedeni var abi değil mi?

Yarın alıyorum kasayı bakalım tek parça dönecek mi? Birde birşey geldi aklıma şimdi teknolojiden anlamayan bir adam ucuzdur diye bir yere götürdü kasayı bozuldu atıyorum. Ama sorun kasanın güç düğmesinde şimdi ben bu adamın kasasındaki parçalar yanmış yüksek voltajdan desem adam anlamıyor. Ben birde inandırıcı olsun diye ucuza yaptırırım piyasada bakın 400-500tl ben size 200'e kapatırım desem. Sonra güç tuşunu halledip iki de ne bilim cila çeksem kasaya sonra adama versem. Adam o kadar bana dua eder 200'e halloldu diye ama ben halbuki ondan 200 tl sini çalmış olacağım. Şimdi bunun kontrol edilmesi şart zaten onu geçtim de sizce gerçekten böyle yapan hırsızlar var mıdır?

@Ichimaru @My Man!
Orijinal olmayan Windows'u 50 TL'ye fortmat atan ve hala AMD soba trafo diyen zihniyetli insanlarla ayni ortamda yasamaya calisiyorum. Bu yaziyi da lanet isime giderken yaziyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı