Arkadaşlar bugün bir laptop aldım ve malwarebytes yükledim sonra riskware.kms diye bir virüs buldu. Anladığım kadarıyla crack office yazılımı ve windows kurulmuş sizce format atayim mi? Belki bilgisayarcıların bir bildiği vardır.
Arkadaşlar bugün bir laptop aldım ve Malwarebytes yükledim sonra riskware. KMS diye bir virüs buldu. Anladığım kadarıyla crack Office yazılımı ve Windows kurulmuş sizce format atayim mi? Belki bilgisayarcıların bir bildiği vardır.
Bakkallar normalde modlu Windows kuruyorlar. Bunlar genelde güncelleme v.s almazlar. Performans değişimi olmasın diye böyle yaptıklarını söylüyorlar. KmSpico güvenilir değil. Ben olsaydım formatlardım.
Kesinlikle format atın derim. Herhangi bir hesabınıza falan giriş yapmayın. Yaptıysanız çıkın ve şifre değiştirin. Biraz paranoyakça geliyor farkındayım ama saçma sapan bir risk almanın anlamı yok.
Kesinlikle format atın derim. Herhangi bir hesabınıza falan giriş yapmayın. Yaptıysanız çıkın ve şifre değiştirin. Biraz paranoyakça geliyor farkındayım ama saçma sapan bir risk almanın anlamı yok.