Arkadaşlar selam. Geçenlerde bilgisayarı formata götürdüm. Zamanım olmadığı için bilgisayarcıya format attırdım. 1 aylık yeni daha bilgisayar. Korsan Windows atmış ve güncellemeleri resimde göründüğü gibi kapatmış. Ben aşağıda linkteki Windows'u alıp ürün anahtarını değiştir desem ve o ürün anahtarını girsem Windows orijinal olur mu? Güncelleştirme bile alamıyorum. Şu an bayağı can sıkıcı. Birkaç sorun var arada mouse laga girmesi donması gibi.
Win 10 Pro Güncel 2020 32&64 Bit - Anında Teslimat en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Win 10 Pro Güncel 2020 32&64 Bit - Anında Teslimat incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Korsan lisansı kaldırıp anahtarı aktif etseniz bile tavsiye etmem. Kim bilir başka ne yükledi bilgisayara? Temiz kurulum üzerine anahtarınızı aktif ediniz.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Büyük ihtimalle KMS veya benzeri bir programla etkinleştirmiştir. Şahsen ben ne yüklendiği bilinmeyen bir bilgisayarı rahat kullanamazdım. Kendiniz tekrar format atıp temiz kurulum yaparsanız en iyisi olacaktır.
Benimde elimde bilgisayar olmadığı için bilgisayarcıya vermiştim korsan yüklemiş. İndirme hızım hiç iyi olmadığı için elimdeki oyunları bitirince temiz kurulum yapacağım. Benim windows güncelleme alıyor.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Büyük ihtimalle KMS veya benzeri bir programla etkinleştirmiştir. Şahsen ben ne yüklendiği bilinmeyen bir bilgisayarı rahat kullanamazdım. Kendiniz tekrar format atıp temiz kurulum yaparsanız en iyisi olacaktır.