Bilgisayarcıyı şikayet edebilir miyim?

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kasım ayından beri laptopumu yapması için bilgisayarcıya bırakmıştım. Ocak 13'de laptopuma uygun anakart buldu. Parasını gönderdim havale şeklinde anakartı ayırdı ancak Ocak ayından beri laptopu hazır edip teslim etmiyor. Kendisine her sorduğumda montajlıyorum test ediyoruz gibi söylemlerde bulunuyordu. En son gittiğimde laptopu yanımda montajladı. Cihaz açılıyor ancak kapanmıyordu bakacağım dedi ve üstünden yine zaman geçmesine rağmen hala bakmadı. Cidden sinir hastası oldum. Konuşmaları ekran görüntüsü olarak ekliyorum. Bu adamı faturasız satış yapmak ve müşteri mağduriyeti adı altında şikayet etsem işlem yapılır mı? 1 hafta bile olsa dükkanına mühür vurulsa rahatlayacağım ya.

Düzenleme: Ayrıca bu bilgisayarcı 18 yaş altında işçi çalıştırıyor sigortasız ve bu çocukların sokağa çıkmaları yasak. Bunu da şikayetime dahil edersem ceza alabilir diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 10.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 207
  • 9.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 205
  • 8.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 190
  • 7.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 188
  • 6.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 185
  • 5.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 177
  • 4.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 185
  • 3.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 195
  • 2.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 193
  • 1.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat et de Ramini çalmasın. Kendiniz de yapabilirdiniz, biraz özgüvenli olun.

Elbette ceza verilir. Hatta hemen bu yazışmalar silinmeden polise başvurun.

Dikkat et de Ramini çalmasın. Kendiniz de yapabilirdiniz, biraz özgüvenli olun.
Sorun şu ben bu laptopu kâr amaçlı aldım anakart arızalıydı. Bana anakartı ocak ayında buldu. Ben kendim montajlarım diye geri aldım ancak vidalar eksikti. Eski anakart karşılığında montaj yaptırayım hazır alıp satayım uğraşmayayım dedim ancak öyle olmadı. Anakart Kasımdan Ocağa kadar bulup almamasını geçtim (yazılı konuşmada yok çünkü) 1 aydır bilgisayarı hazır etmeyişi ve üslubu apayrı problem. Belki darlarsam hazır eder dedim o da işe yaramadı. Zaten 4GB RAM ve i7 2630QM işlemci var.

Ondan sonra küçük esnaf niye batıyor diye hayıflanırlar. Ne müşteri memnuniyeti var ne işine sadakat var müşteriye saygısızlığı zaten söylemeye gerek yok. Büyük şirketlerin bunları ezip geçmesi çok normal çünkü siz buna layıksınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…