Çözüldü Bilgisayarda 1-2 saniyeliğine internet gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReptiliaN

Hectopat
Selamlar. Sadece bilgisayarımda internet gidip geliyor birkaç saniyeliğine ve internet hızında bir sorun yok. 2000 dowlands alıyorum ve üçüncü bir cihaz internete girdiğinde oluyor Wi-Fi'de bir sorun yok ve Ethernet kablosunu yeni aldım. Onda sıkıntı var mı bilmiyorum. Evde kimse yokken böyle bir sorun almıyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkürler. 😊

Çözüm
Teşekkürler hocam sorununuzu çözmeniz dileğiyle.😃

Hocam sorunu çözdüm sanırım MSI uygulamasından BIOS'u güncelledim ve bilgisayarı aldığımdan beri driver güncellememişim ekran kartı işlemci hariç. Ve Ethernet kablosunun driveri güncelleme istiyormuş ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum :) haber vermek istedim böyle bir sorun bir daha yaşarsanız diye.
Cidden düşündürücü. Ethernet kablonuz kıpırdadığında temazsızlık olup gidiyor olabilir. Genel olarak kıpırdadığı zaman mı internet gidiyor?

Cidden düşündürücü. Ethernet kablonuz kıpırdadığında temazsızlık olup gidiyor olabilir. Genel olarak kıpırdadığı zaman mı internet gidiyor?

Aslında tamamen rastgele oyun oynarken gidiyor veya masaüstündeyken durup dururken gidiyor ve belirli bir saat aralığı yok bazen günde 1 kez bazen günde 10 kez genel olarak perşembe ve pazar günleri oluyor yani eve ikinci veya üçüncü kişi varken oluyor. Mesela kardeşim laptop intine bağlantı ve benim sadece bilgisayarımda bir saniyeliğine gidip geldi bu bir kez daha yaptı bugün ve bir daha iç yapmadı.

Ve internet kablosunu bilerek oynattım ama hiç bir şekilde internet kesilmiyor

Hocam bunu hatırladım, eskiden bende de oluyordu yeni PC alacağım için uğraşmadım ve yeni PC'ye geçince aynı Ethernet kablosuyla bu sorunu almadım. Belki sorun bilgisayarda olabilir ya da dosyalar bozulmuş olabilir. İsterseniz bir format atın.

Hocam bunu hatırladım, eskiden bende de oluyordu yeni PC alacağım için uğraşmadım ve yeni PC'ye geçince aynı Ethernet kablosuyla bu sorunu almadım. Belki sorun bilgisayarda olabilir ya da dosyalar bozulmuş olabilir. İsterseniz bir format atın.

Ama bu kesin çözüm olmayabilir haberiniz olsun.

Hocam bilgisayarı alalı daha 5 ay oldu ve bu kablodan önce de başka bir kablo kullanıyordum ama onda öyle bir sorun yaşamıyordum (alex voiceden internete giriyordum ve hiç böyle bir şey yaşamadım) bilgisayarı resetlemek istemiyorum çünkü hiç korsan yazılım kullanmam temiz kullandığımı düşünüyorum lakin tek çaresi oysa format atacağım yapacak bir şey yok

Ama bu kesin çözüm olmayabilir haberiniz olsun.
Win 11 geçtiğim için olabilir mi acaba win 11 geçmiştim aynı zamanda

Hocam bilgisayarı alalı daha 5 ay oldu ve bu kablodan önce de başka bir kablo kullanıyordum ama onda öyle bir sorun yaşamıyordum (alex voiceden internete giriyordum ve hiç böyle bir şey yaşamadım) bilgisayarı resetlemek istemiyorum çünkü hiç korsan yazılım kullanmam temiz kullandığımı düşünüyorum lakin tek çaresi oysa format atacağım yapacak bir şey yok

Windows 11 geçtiğim için olabilir mi acaba Windows 11 geçmiştim aynı zamanda

Bilemiyorum hocam formatta kesin çözüm olmayabilir😕 ama bir deneyin derim verilerinizi bir diske yedekleyip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı