Çözüldü Bilgisayarda 1-2 saniyeliğine internet gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReptiliaN

Hectopat
Selamlar. Sadece bilgisayarımda internet gidip geliyor birkaç saniyeliğine ve internet hızında bir sorun yok. 2000 dowlands alıyorum ve üçüncü bir cihaz internete girdiğinde oluyor Wi-Fi'de bir sorun yok ve Ethernet kablosunu yeni aldım. Onda sıkıntı var mı bilmiyorum. Evde kimse yokken böyle bir sorun almıyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkürler. 😊

Çözüm
Teşekkürler hocam sorununuzu çözmeniz dileğiyle.😃

Hocam sorunu çözdüm sanırım MSI uygulamasından BIOS'u güncelledim ve bilgisayarı aldığımdan beri driver güncellememişim ekran kartı işlemci hariç. Ve Ethernet kablosunun driveri güncelleme istiyormuş ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum :) haber vermek istedim böyle bir sorun bir daha yaşarsanız diye.
Teşekkürler hocam sorununuzu çözmeniz dileğiyle.😃

Hocam sorunu çözdüm sanırım MSI uygulamasından BIOS'u güncelledim ve bilgisayarı aldığımdan beri driver güncellememişim ekran kartı işlemci hariç. Ve Ethernet kablosunun driveri güncelleme istiyormuş ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum :) haber vermek istedim böyle bir sorun bir daha yaşarsanız diye.

Çözüm
Teşekkürler hocam sorunu çözdüğünüze ve bana da bunu söylediğiniz için çok teşekkür ederim.🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı