Bilgisayarda 2 ayrı kulaklık kullanma

Japonky

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Anestezist
Bilgisayarımda hem kafa üstü kulaklık hem de telefon kulaklığı takıp oyunlarda ses vs. kasmak istiyorum. Fakat taktığımda sadece bir tanesine ses geliyor diğerine gelmiyor. Her ikisine nasıl ses verebilirim? Teşekkürler.

Kulaklığın bir tanesini arka porta bir tanesini de ön porta takman gerekiyor. Realtek ayarlarında her özellik var, ordan yapabilirsin. İstersen 2 sindende aynı anda ses de alabilirsin sana kalmış. Ben de böyle kullanıyorum

İnternette çoğaltıcılar satılıyor.
Arkadaşım da çoklu çoğaltıcı sayesinde yapmadım ses programı vardı ondan yaptım fakat bende yok.
Kulaklığın bir tanesini arka porta bir tanesini de ön porta takman gerekiyor. Realtek ayarlarında her özellik var, ordan yapabilirsin istersen 2 sindende aynı anda ses de alabilirsin sana kalmış. Ben de böyle kullanıyorum
Kardeşim kulak üstü arka tarafta kulaklığı öne takıyorum ama realtek ayarını yapamıyorum.

anakartın ses sürücüsünü bilmiyorum indirdim ama hani göremiyorum normal şey var bilgisayarda realtek audio console diye bir şey var önceden açılıyordu şimdi bu makinayı desteklemiyor diyor. Ses driverını asusun kendi sitesinden kendi anakart driver sitesinden yükledim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı