Çözüldü Bilgisayarda 2 hesap açarak oyun oynamak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zPookie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB
Intel Core I7-13700H
32 GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bilgisayarımda 2 tane hesap açıp birinin oyun hesabı diğerinin ise günlük işler hesabı olarak kullanmak istiyorum. Günlük işler olarak kullandığım şu anki hesapta arka planda çalışan uygulamalar olsun, FPS düşürecek uygulamalar olsun hepsi açık, günlük işleri yaparken kolaylık sağlayan uygulamalar oluyor. Fakat oyunlara girdiğimde tabii ki de bu özellikleri kullanmıyorum ve gereksiz FPS düşmelerine hatta cihazın ısınmasına bile sebep oluyor. Bu yüzden 2. hesap açmak istiyorum. Bu hesapta sadece oyunlar olacak ve arkada çalışan hiçbir uygulama olmayacak sadece oyun ve sohbet uygulaması. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapılıyor? Detaylı anlatırsanız sevinirim.

Çözüm
Evet, böyle bir şey mümkün. Arama çubuğuna "Denetim Masası" yazıp açın. "kullanıcı hesapları > kullanıcı hesapları > başka bir hesabı yönet" seçeneğine tıklayın.
"Yeni bir hesap oluştur" seçeneğini seçin. Hesabın adını yazın ve "oluştur" butonuna tıklayın. Yeni hesabın üzerine tıklayıp "hesap türünü değiştir" seçeneğini seçin. Yönetici seçeneğini işaretleyip kaydedin.
Yeni hesap açtığın zaman uygulamaları yeniden yüklemek zorunda kalabilirsin dediğin gibi, ben GameRanger'i yeniden yüklemek zorunda kaldım mesela.

Yeni hesap açtığın zaman uygulamaları yeniden yüklemek zorunda kalabilirsin dediğin gibi, ben GameRanger'i yeniden yüklemek zorunda kaldım mesela.
Hmm anladım. Teşekkürler.

Evet, böyle bir şey mümkün. Arama çubuğuna "Denetim Masası" yazıp açın. "kullanıcı hesapları > kullanıcı hesapları > başka bir hesabı yönet" seçeneğine tıklayın.
"Yeni bir hesap oluştur" seçeneğini seçin. Hesabın adını yazın ve "oluştur" butonuna tıklayın. Yeni hesabın üzerine tıklayıp "hesap türünü değiştir" seçeneğini seçin. Yönetici seçeneğini işaretleyip kaydedin.

Çözüm
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…