Bilgisayarda açık olan 2 Discord hesabı çalındı

Mert Yıldız2

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba; benim bilgisayarımda Discord yüklü ve Discord da iki tane hesabım açık. Benim uyuduğum bir saatte bu iki hesaba da giriş yapılıp bütün bulunduğum sunuculara bütün DM kutumdaki kişilere Steam'den 50 dolar gibi bir şey göndermişler alta da resmini koydum zaten.

Bilgisayarda virüs taraması yaptığımda 5 tane virüs bulundu onunda resmini aşağıya koydum.

Yani benim gördüğüm kadarıyla PC de başka bir değişiklik yok ama yine de emin olamadım ESET indirdim oda tarama yaptı bir tane trojan buldu trojanı kaldırdı. Ama yine de hala emin değilim. Bilgisayarımın güvende olduğundan iki Discord hesabımın da çalınmış olması gerçekten çok garip geldi. Bu arada Discord hesaplarımın şifresini falan da değiştirmemişler ama ben ne olur ne olmaz diye değiştirdim.

Bilgisayarda gerçekten bir virüs olabilir mi yoksa sadece Discord ile mi ilgili korkmam gereken bir durum var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-27 235418.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 000519.png
    125,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:

Reis ilk önce bilgisayardan o hesaplardan çık sonra güvenlik duvarından karşıya veri gitme şeysini kapat sonra da interneti kapat ve güzel bir tarama yap + taramadan önce Windows Defender'da dışlamalar bölümüne bakmayı unutma bazı virüsler kendilerini oraya kaydediyorlar dışlamadaki her şeyi kaldır varsa sonra taramayı başlat Discord'da artık bir sıkıntı olmicaktır ama yine de kendim emin olmak için formatta atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…