Bilgisayarda anlık donma ve siyah ekran

Cihat35

Hectopat
Merhabalar.
Dostlar son bir haftadır bilgisayarımda bir şey izlerken ya da internette dolaşırken birkaç saniyeliğine donuyor ve ardından siyah ekran geliyor. Orada da 2 saniye kadar durum kendine geliyor, sizce neden böyle bir sorun oluyor ve bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir?
Driverler güncel mi?

Tam sistem nedir? Ekran kartı sürücüsünü güvenli Mod'da DDU ile kaldırıp temiz bir şekilde geri kurar mısın?

DDU ile driverleri kaldıktan sonra güncel driverleri indirin.

Windows tuşu + CTRL + Shift + b yap bir de grafik sürücüsünü resetlesin düzelmezse. PSU'n nedir?
frisby 600w tam detaylı ismini bilmiyorum.
Windows tuşu + CTRL + Shift + b yap bir de grafik sürücüsünü resetlesin düzelmezse. PSU'n nedir?
Dediğinizi yaptım biraz denemem lazım bakalım iyi bir sonuç elde edebilecekmiyim.
Eğer olmazda DDU yu kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneyeceğim.

Frisby 600W tam detaylı ismini bilmiyorum.

Sorun PSU kaynaklı olabilir açıkçası, Frisby PSU konusunda hiç iyi değil ve tavsiye de etmem.

Sorunun PSU olabileceğini düşünüyorum, sistemi OCCT'ten Power testine sokarsan ve sistem mavi ekran gibisinden bir şey verirse kesinleşmiş olur bu yargım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…