Bilgisayarda birdenbire ses gitti

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
YouTube'dan bir şeyler ızlıyordum. Disarı cıkmam gerektı 10 dakika sonra gerı geldım. Ses yok bilgisayarda. Bluetooth kulaklıgıma ses gelıyor ama obur turlu ses yok. PC'de denenebılecek butun ayarları denedım. Test kısmında ses dalgalanıyor. Icınde ses var fakat dısarı vermıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlör bozulmuş olabilir mi?
CMD'yi yönetici olarak açıp şunu yazar mısınız?

Net stop audiosrv.

Net start audiosrv.

Yaptım hala aynı hocam neden durduk yere bozuluyor anlamıyorum ılk bozuldugunu anladıgımda yenıden baslatmaya calısırken guncelleme geldıgını gordum guncellem ve yenıden baslat dıyoordu oyle yaptım ondan kaynaklanabılır mı?

Yaptım hala aynı hocam neden durduk yere bozuluyor anlamıyorum ılk bozuldugunu anladıgımda yenıden baslatmaya calısırken guncelleme geldıgını gordum guncellem ve yenıden baslat dıyoordu oyle yaptım ondan kaynaklanabılır mı?
Windows Ses Sorun Gidericisini denedin mi?
Aygıt Yöneticisi üzerinden sürücüleri yeniden başlattın/güncelledin mi?
Ses karıştırıcısına baktın mı?
Hoparlörde mi kontrol etmek için:
Ayarlara gir
"Ses" yaz
"Ses ayarları" çıkacak ona tıkla
oradan sağ tarafta "Ses denetim masası" yazıyor ona tıkla ve ses çıkış cihazına(hoparlörüne) sağ tıkla ve "Sına" ya bas bu sayede sorun hoparlörde mi yoksa bilgisayarda mı anlamış olursun.

Windows ses sorun gidericisini denedin mi?
Aygıt Yöneticisi üzerinden sürücüleri yeniden başlattın/güncelledin mi?
Ses karıştırıcısına baktın mı?
Hoparlörde mi kontrol etmek için:
Ayarlara gir.
"Ses" yaz.
"Ses ayarları" çıkacak ona tıkla.
Oradan sağ tarafta "ses Denetim Masası" yazıyor ona tıkla ve ses çıkış cihazına(hoparlörüne) sağ tıkla ve "sına" ya bas bu sayede sorun hoparlörde mi yoksa bilgisayarda mı anlamış olursun.

Dedıklerınız yapmıstım son dedıgınızıde yaptım yesıl var oynuyor yanı ses var fakat dısarı vermıyor ayrıca dıger butun aygıtlar ıcınde denedım onlarda vermedı fakat kulaklık takınca sorun gıdıyor.

Kulaklık takınca ses gelmeyen hoparlörünüzden ses geliyor mu? Anlayamadım.

Hayır hocam PC'den ses gelmıyor yıne sadece kulaklık takınca gelıyor Bluetooth kulaklık.

Sorun hoparlörde olabilir.
Ses karıştırıcısına iyi bakın, demin size verdiğim yerden varsayılan aygıt olarak ayarlayın ve düzeylerden ses düzeyini arttırın.
Eğer yine olmazsa varsayılanı kaldırın. Varsayılanı kaldırmazsanız kulaklık taksa bile ses hop... den gelebilir.

Ben bir bilgisayar teknisyeni vb. değilim sadece eskiden yaşamış olduğum sorunlarla size yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sorun hoparlörde olabilir.
Ses karıştırıcısına iyi bakın, demin size verdiğim yerden varsayılan aygıt olarak ayarlayın ve düzeylerden ses düzeyini arttırın.
Eğer yine olmazsa varsayılanı kaldırın. Varsayılanı kaldırmazsanız kulaklık taksa bile ses hop... Den gelebilir.

Ben bir bilgisayar teknisyeni vb. değilim sadece eskiden yaşamış olduğum sorunlarla size yardımcı olmaya çalışıyorum.

İnanın bende cok yabancısı degılım her şeyı denedım maalesef olmuyor sanırım bozulmus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı