Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2024 #11 Android emülatörleri ile oynayabilirsiniz. Bluestacks vardı diğerlerini bilmiyorum. Kendinizde basit Google araması bulabilirsiniz.
Android emülatörleri ile oynayabilirsiniz. Bluestacks vardı diğerlerini bilmiyorum. Kendinizde basit Google araması bulabilirsiniz.
Janurap Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #12 Urshifu dedi: Android emülatörleri ile oynayabilirsiniz. BlueStacks vardı diğerlerini bilmiyorum. Kendinizde basit Google araması bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks ile rahatlıkla oynuyorum hepinize teşekkürler.
Urshifu dedi: Android emülatörleri ile oynayabilirsiniz. BlueStacks vardı diğerlerini bilmiyorum. Kendinizde basit Google araması bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks ile rahatlıkla oynuyorum hepinize teşekkürler.