Çözüldü Bilgisayarda çalışan kulaklığın telefonda tek tarafı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dwuyzz

Femtopat
Daha fazla  
Kablolu kulaklığımı bilgisayarıma taktığımda sorun olmuyor, iki taraf da çalışıyor ama telefonuma taktığımda tek tarafından ses gelmiyor. Telefonla alakalı bir sorun mu, çözülebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de 3.5 mm jack kulaklıklarda aynı sorun oluyordu. Emin olmamakla beraber kulaklık bilgisayara takıldığında bir tarafa doğru gerildikçe kablo kısmen zarar görüyor. Bu yüzden olabilir.

Sorunu çözdüm hocam. Kulaklığın ucunu cok hafif geriye çektim (o işlemin bir adı var sanırım ben bilmiyorum) düzeldi.
Bende de 3.5 mm jack kulaklıklarda aynı sorun oluyordu. Emin olmamakla beraber kulaklık bilgisayara takıldığında bir tarafa doğru gerildikçe kablo kısmen zarar görüyor. Bu yüzden olabilir.

Sorunu çözdüm hocam. Kulaklığın ucunu cok hafif geriye çektim (o işlemin bir adı var sanırım ben bilmiyorum) düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı