Bilgisayarda İkinci kullanıcı hesabını silmek

Daha fazla  
Bilgisayar açılırken iki adet kullanıcı hesabı çıkıyor. Bunlardan birini silmek istiyorum. Ama denetim masasındaki hesapları yönet kısmında silmek istediğim hesap çıkmıyor. İkinci hesabı nasıl silerim?

Oturum seçme ekranı:

375106

Hesapları yönet:
375103

İkinci hesaptan ziyade Microsoft Outlook hesabı gibi duruyor o.
Direkt üstteki resmi olan hesap açılsın istiyorum. Her seferinde parola soruyor. Netplwiz'den kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir. Seçeneğinin işaretini kaldırdım. Daha sonra, bilgisayarı kapat diyecekken oturumu kapat'a tıkladım. Artık her bilgisayar açılışında parola soruyor. Parola ekranını nasıl kaldırabilirim?

Netplwiz ayarı:
375149

Son düzenleme:
Windows Tuşu + R > Neplwiz > Gelişmiş. Güvenli Oturum açma devre dışı bırak. Tick varsa kaldır.

375150

Gelişmiş'e girip kullanıcılara bak. Administrator, (Kendi PC İsmin), Guest, Varsayılan ve WDAGUtility harici bir şey varsa o hesabı kaldırabilirsin.

375153

Ayrıca (Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir) kısmında tick varsa onu da kaldırmalısın.

375157

375159

Uygulamanın hesap bilgisi erişimini de kapat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı