Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum söyle. Windows ilk boot ettiğinde 35Mbps hızımı rahat alıyorum ama aradan 1 2 dakika geçtiği zaman Wi-Fi bir anda kesiliyor 1 2 dakika içinde yeniden bağlanıyor ve hız 10 Mbps'de takılı kalıyor. Virüs var denildi 2 kez Windows kurdum halen çözüm yok. Modem ayarlarını denedim halen sorun devam ediyor ve bu arada Ethernet kablosu ile bağlantı yapıyorum ve kablomda sorun yok. Kablo aynı kablo.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.