Açtığın konuya attığımı indir.USB\VID_0BDA&PID_8179&REV_0000
USB\VID_0BDA&PID_8179
Bu ikisiydi benimki attığını indirmem gerek değil mi çok soruyorum kusura bakma
Açtığın konuya attığımı indir.USB\VID_0BDA&PID_8179&REV_0000
USB\VID_0BDA&PID_8179
Bu ikisiydi benimki attığını indirmem gerek değil mi çok soruyorum kusura bakma
Wireless değil mi?Hocam benim laptop HP ve windows 10 kullanıyorum sorun olur mu?
Evet hocam.Wireless değil mi?
Dostum sürücünün nereden indirildiğini buldum fakat bende inmedi. Kendin de deneyebilir misin?Evet hocam.
Indirdim kurdum ama düzelmedi malesefDostum sürücünün nereden indirildiğini buldum fakat bende inmedi. Kendin de deneyebilir misin?
Şu başlık altındakini indirmeyi dene:![]()
Drivers
Hello, I have installed Windows 7 Professional 64bit and i cannot find the proper drivers. Usb ports and ethernet&wireless card dont work at all. The hardware IDs are : Ethernet Controller : PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_80A1103C&REV_0A PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_80A1103C...h30434.www3.hp.com
File name: sp71268.exe
This package contains the driver installation package for the Realtek RTL8723BE/RTL8188EE wireless LAN Controller in the supported notebook models running a supported operating system.
Bende de aynı sorun vardı az önce düzeltmeyi başardım.
Çözüm: Arama çubuğuna "aygıt yöneticisi" yaz Eki Görüntüle 1202786üstteki "ağ bağdaştırıcıları" sekmesinin altındaki her şeyi sağ tıklayıp sil (bazılarında sürücü yazılımını sil gibi bir şey çıkacaktır onu işaretle) ve hepsini sildikten sonra bilgisayarını yeniden başlat (hepsi otomatik geri yüklenecektir) umarım sorunun çözülür çok sinir bozucu bir şey.
düzelmedi mi?Tam oyunun ortasında gidiyor ceza yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.