Bilgisayarda internet yavaş telefonda hızlı

Dostum sürücünün nereden indirildiğini buldum fakat bende inmedi. Kendin de deneyebilir misin?
Şu başlık altındakini indirmeyi dene:

File name: sp71268.exe

This package contains the driver installation package for the Realtek RTL8723BE/RTL8188EE wireless LAN Controller in the supported notebook models running a supported operating system.

Dostum sürücünün nereden indirildiğini buldum fakat bende inmedi. Kendin de deneyebilir misin?
Şu başlık altındakini indirmeyi dene:

File name: sp71268.exe

This package contains the driver installation package for the Realtek RTL8723BE/RTL8188EE wireless LAN Controller in the supported notebook models running a supported operating system.
Indirdim kurdum ama düzelmedi malesef :(

Bende de aynı sorun vardı az önce düzeltmeyi başardım.
Çözüm: Arama çubuğuna "aygıt yöneticisi" yaz.

1635626140219.png

Üstteki "ağ bağdaştırıcıları" sekmesinin altındaki her şeyi sağ tıklayıp sil (bazılarında sürücü yazılımını sil gibi bir şey çıkacaktır onu işaretle) ve hepsini sildikten sonra bilgisayarını yeniden başlat (hepsi otomatik geri yüklenecektir) umarım sorunun çözülür çok sinir bozucu bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun vardı az önce düzeltmeyi başardım.
Çözüm: Arama çubuğuna "aygıt yöneticisi" yaz Eki Görüntüle 1202786üstteki "ağ bağdaştırıcıları" sekmesinin altındaki her şeyi sağ tıklayıp sil (bazılarında sürücü yazılımını sil gibi bir şey çıkacaktır onu işaretle) ve hepsini sildikten sonra bilgisayarını yeniden başlat (hepsi otomatik geri yüklenecektir) umarım sorunun çözülür çok sinir bozucu bir şey.

Tam oyunun ortasında gidiyor ceza yiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı