Bilgisayarda Kendiliğinden Video Açılması

Katılım
30 Temmuz 2016
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese Merhaba,
Benim danışmak istediğim bir konu vardı. Geçenlerde cep telefonundan bir şey bakarken bir anda dizüstü bilgisayarımın kendi kendine YouTube videosu açtığını fark ettim, ayrıca günde birkaç kere uyku modundayken kendiliğinden açılma durumu da var. Virüs bulaşma ihtimaline karşı bir sürü önlem almıştım ve özellikle bu duruma dikkat ediyordum. Yine de virüs bulaşmış olabilir tabii ama benim asıl merak ettiğim konu, virüsten ziyade herhangi biri tarafından hacklenmiş olmaktan korkuyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok memnun olurum.
Teşekkürler.
 
Zaman ayarlı zararlı olabilir, veya RAT yemiş olabilirsiniz. Taratmak lazım sistemi. Önce internet bağlantısını kesip bekleyin bakalım. Eğer bağlantı yokken girmeye çalışıyor ise zaman ayarlı aktif bir zararlı yazılım vardır.

Bu tip zararlı yazılımlar genel olarak kullanıcı bilgisayarı kullanmıyorken devreye girer. Yani fare klavye kullanılmıyorken.
 
Son düzenleme:
@Mr. Patrick Bateman, bu forumun amacını sanırım bilmiyorsun. Burada format en son çaredir, formattan önce alternatif çözümler üretilir. Yoksa formatın çözüm olduğunu herkes biliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı